Nové Hodějovice si připsaly důležité tři body na hřišti Ledenic


Branky


0

V neděli se utkaly dva týmy, kterým se letošní podzim vůbec nedaří. Domácí Ledenice získaly doposud šest bodů a v tabulce jim patří třetí místo od konce. Ještě hůře na tom byli hosté, kterým patří poslední příčka se třemi body. Oba týmy se tak oproti loňskému podzimu nacházejí na opačném pólu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodějovice ukázaly domácím, jak naložit se šancemi

Souboj týmů ze spodku tabulky, kde se hrálo tzv. o šest bodů, začali lépe domácí hráči. Ve 4. minutě si na rohový kop naskočil Kučera a hlavou uklidil míč za záda brankáře Benedy. Pro zaskakujícího Petra Benedu v brance hostí, který jinak nechytá to tak nebyl zrovna dobrý začátek. Domácí tým byl dál lepší a na branku Hodějovic se valil jeden útok za druhým. Bohužel pro domácí po úvodní inkasované brance zamkl Beneda svou svatyni na pět západů, a co nepochytal on, pochytali obětavými zákroky jeho spoluhráči. Trest pro domácí přišel ve 25. minutě. Chyby domácích ve středu hřiště, využili hosté akcí Rudolfa a Šímy na levé straně. Druhý jmenovaný pak vzal míč do své správy a střelou na zadní tyč srovnal na 1:1. Aby toho nebylo málo, o čtyři minuty později už Ledenice prohrávaly. David Lojka poslal přihrávkou do úniku Cardu a ten se v zakončení nemýlil – 1:2. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

 

 

Domácí tým dorazil Hrubý

Do druhé půle nastoupili aktivně opět domácí. Svého soupeře z Hodějovic dostali pod tlak, ale branka hostí pro ně byla doslova zakletá. S přibývajícím tlakem se hosté dostávali k brejkovým situacím do domácí otevřené obrany. Definitivní rozhodnutí přišlo v 70. minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop. Před Benedou se rozjela trma vrma, domácí se dostali dvakrát k zakončení, ale obě střely byly zablokovány obětavými obránci. Hostům se podařilo odvrátit míč na polovinu hřiště, kde míč vybojoval Hrubý, zbavil se obránce a lobem přes brankáře Škaroupku poslal hosty do dvoubrankového vedení. Domácí se ze třetí branky, již neoklepali a tak si hosté vybojovali cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Z naší strany to byla jedna velká nemohoucnost. Utkání jsme začali dobře a po pár minutách šli do vedení. Jenomže další příležitosti jsme nevyužili a soupeř trestal naše chyby.Prakticky celý zápas jsme měli míč pod kontrolou, ale nedařilo se nám v zakončení. Byl to prostě zápas blbec."

FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Začali jsme tradičně – soupeř vedl už ve čtvrté minutě zápasu. První půlhodina byla z naší stany otřesná z toho důvodu, že jsme si nebyli schopní dát kloudnou nahrávku. Tím jsme soupeři hodně ulehčili práci. I po tomto hrozném úvodu jsme do konce poločasu dokázali obrátit skóre v náš prospěch. V druhém poločase přišel velký tlak soupeře, ale i s nutnou dávkou štěstí jsme těchto asi 15 minut překonali bez obdržené branky. Zbytek poločasu jsme hrozili výpady do otevřené obrany soupeře. Po jednom z rohových kopů soupeře se z odkopu dostal do úniku Petr Hrubý, který zkušeně proměnil. Šance byly na obou stranách, jsem rád, že jsme to byli nakonec my, kdo strhnul vítězství na svou stranu, po velice nezdařeném podzimu jsou to velice důležité body."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KOBLASA Štěpán (N), NĚMEČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.