Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhosvinenský Šemro čtyřmi góly pokořil Černý Dub


Branky


0

V 10. kole hostil Černý Dub mužstvo Trhových Svinů B. Hosté si minulé kolo příliš nezahráli, protože po půl hodině hry byl zápas s Vrábčí, kvůli příliš malému počtu hráčů hostí ukončen. Domácí naopak chtěli před vlastními fanoušky rychle zapomenout na nepovedený zápas na hřišti Včelné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačilo půl hodiny a bylo rozhodnuto

Pokud ovšem chtěli hráči Černého Dubu odčinit minulé kolo pak začali zápas se Sviny doslova katastrofálně. Hosté vstoupili do zápasu velice hladový a už ve 2. minutě se dostali do vedení, když branku vstřelil Šemro. 0:1. Druhou branku přidali hosté o tři minuty později, radovat z branky se mohl opět Šemro - 0:2. Hosté svůj tlak stále navyšovali a už v 16. minutě byl stav zápasu 3:0 pro hostující Trhové Sviny, když Jiří Šemro zkompletoval hattrick. Vypadalo to, že Černý Dub dostane od Trhových Svinů pěknou nadílku, Ondřej Hruška přidal čtvrtou branku a to byla teprve 21. minuta - 0:4. Tragický výkon domácích byl završen po půl hodině hry, svou čtvrtou brankou v zápase a pátou v pořadí v ten den vstřelil nezastavitelný Jiří Šemro - 0:5. O minutu později, se blýskli domácí akcí a hned z toho byla branka. Schneider se dostal přes obránce a svou samostatnou šanci proměnil. První poločas byl zajímavý a domácí museli sahat hluboko do svědomí a vzpamatovat se pokud nechtěli dostat pěknou nadílku.

Druhá půle už branky nepřinesla

Druhá půle přinesla vyrovnanou hru na obou stranách. Domácím se začala dařit kombinace, ale do zakončení se dostávali jen zřídkakdy. Hosté si svůj náskok hlídali a domácí k brankářovi moc nepouštěli. Závažnější situace přišla až v 80. minutě Schneider přihrál Kapounovi, ovšem jeho dalekonosnou střelu, vychytal krásným zákrokem Brůha. Druhý poločas byl na šance a hlavně branky  chudší, oproti první půli, ale diváci si rozhodně nemohli stěžovat na utkání, když padlo hezkých šest branek. Trhové Sviny tak vyloupili Černý Dub a odvezli si 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Do zápasu jsme šli s většinou dorostenců a právě oni vystříleli výhru, když se 4x trefil Šemro a jednou Hruška. Celý zápas jsme měli vice ze hry my, na těžkém terénu jsme předvedli hezkou kombinační hru, takže jsme spokojeni."



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - V. Vaňač [-] , R. Hojda [-] - M. Liebl [-] , M. Frdlík [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Šemro [-] , J. Gažák [-] , O. Hruška [-] , L. Valenta [-] , L. Gažák [-] , J. Tomášek [-] , J. Gažák [-] , P. Randa [-] , R. Dobeš [-] , F. Pavel [-]

ŽK: 10. M. Švercl , 43. R. Hojda , 54. F. Kapoun , 66. P. Hošna - 43. P. Bartizal .
Hráči zápasu: O. Hruška , J. Šemro .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: STACH Josef - POJAR Pavel (N), MAREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.