Rudolfov smetl Vrábči na jejím domácím hřišti sedmi góly


Branky


80. A. Kroufek (vl.) - 9. M. Pfleger , 17. M. Sládek , 44. M. Pfleger , 52. F. Pouzar (p.) , 64. M. Sládek , 70. J. Machovec , 85. M. Valenta
0

Domácí hráči mají na svém kontě 6 bodů, které uhráli na domácím hřišti. Domácí ovšem minulý víkend nedohráli na hřišti v Trhových Svinech, kde prohrávali po čtvrt hodině 3:0 a následně byl zápas po půl hodině hry, pro nedostatek hráčů ukončen. Doma je čekal navíc druhý tým tabulky z Rudolfova, který pomýšlel na další tří bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pfleger se Sládkem zadělali hostům na tři body

O víkendu se umoudřilo počasí, chladné dny ustoupily a diváci, kteří zavítali na fotbal, tak doma mohli nechat zimní kabáty a beranice. Zjednodušeně řečono, ve Vrábči měli hráči ideální fotbalové počasí. Vstup do zápasu patřil hostům, kteří se na konci první desetiminutovky dostali do vedení. Skóre zápasu otevřel rychlonohý Pfleger – 0:1. O chvilku později vedli hosté už o dvě branky. Brankář Brůha vyhodil míč na Žočka, ten přihrál Sládkovi a bylo to 0:2. Domácí tým mohl odpovědět ze dvou přímých kopů, ale ani jeden pokus brankou neskončil. A tak minutu před koncem po pěkné akci hostí zvyšoval na 0:3 druhou brankou v zápase Pfleger

Ve druhé půli byly k vidění tři pokutové kopy

Naděje domácích na zdramatizování zápasu ve druhém poločase, vzali za své po sedmi minutách hry. Ve vápně byl faulován Pouzar a sám postižený pak následnou penaltu proměnil – 0:4. Výhodu pokutového kopu, však dostali i domácí hráči. K její exekuci si stoupl kapitán Knytl, ale brankář Brůha jeho pokus bravurně zneškodnil. A tak se o slovo znovu přihlásili hosté. V 64. Minutě se podruhé v zápase prosadil Sládek – 0:5. Půltucet branek završil Rudolfvo o šest minut později, kdy se mezi střelce zapsal i nejlepší střelce Rudolfova B Machovec. O čisté konto přišel hostující brankář Brůha deset minut před koncem, když ho překonal spoluhráč Kroufek, čistokrevným vlastencem – 1:6. Vzápětí dostali možnost druhého pokutového kopu hosté, ale Pech poslal míč nad branku. Nicméně hosté se prosadili ještě jednou, když se levačkou přesně trefil Valenta. Rudolfov B si tak z Vrábče odvezl jasnou výhru 7:1.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Spokojenost s výhrou z venkovního hřiště. Dnes jsem měl k dispozci téměř kompletní sestavu B týmu, bez pendlů z áčka. Nevěděli jsme co nás ve Vrábči čeká, ale hráči konečně na podzim využili většinu z šancí, které si vytvořili. Až je to možná pro domácí krutý výsledek. Nicméně první tři branky, byly pohledné, kdy akce začaly v obraně, šly přes zálohu, až k útočníkům, kteří šance proměňovali.Ve druhé půli jsme přidali čtvrtý gól z penalty a bylo po zápase. Škoda, že se nepodařilo udržet vzadu čisté konto, které by si brankář Brůha za svůj výkon zasloužil. Pochvala patří celému týmu, za předvedený výkon. "



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - VEJSKRAB Jiří (N), LINHART Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.