1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si ze hřiště ve Slavči odvezlo bod


Branky


0

Slunečné počasí, perfektně připravený trávník, nejlepší střelec soutěže a Mladé posilněno vítězstvím nad Římovem, to vše slibovalo divákům ve Slavče zajímavý fotbalový zážitek. A také že ano, utkání začalo pěkně zostra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se střelci radovali po jedné brance na obou stranách

 

Překvapivě to bylo Mladé, kdo mohl jít první do vedení. Nejprve po rohu Miloše Schustera přestřelil branku v dobré pozici Andreas Kolář a pár minut na to nedokázal využít nabídku naopak od Pavla Schustera Linhart, který tváří v tvář brankáři Vítkovi netrefil branku. Ve 22. minutě se už ale skóre měnilo. Po chybě v obraně Slavče se k zakončení dostal mládský střelec Linhart, toho nejprve Vítek vychytal, ale na následnou dorážku neměl šanci – 0:1.

 

Poté hosté přenechali iniciativu domácím a to vyústilo v několik šancí. Rychlonozí útočníci Slavče, zejména Tisoň, dělali problém mládské obraně, zvlášť když hřiště musel opustit kvůli zranění dorostenec Šimek, který jediný z obrané čtveřice stačil domácím útočníkům. Útočník Slavče se ocitl hned v několika šancích. Nejdříve netrefil branku, poté ho vychytal Brůžek.

 

Ve 36. minutě, ale nakonec Brůžek kapituloval. Po takové přehazované, kdy žádný z týmů nedokázal dostat míč pod kontrolu, se k němu dostal Nocar, posunul na Jakuba Brouska a ten střelou mezi nohy nedal hostujícímu brankáři Brůžkovi šanci. V hokejové terminologii by se řeklo, že nestačil sklapnout betony. Hrajeme ale fotbal a tak dostal klasický jesle. No, snad nebude mít problémy jako Jarda Kužel. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu. 

Šancí bylo dost, ale branky chyběly

Druhá půle pokračovala v podobném duchu. Domácí měli více ze hry a hosté se snažili hrát na brejky. Druhé dějství se absolutně vymklo kontrole panu rozhodčímu Hruškovi, který udělal pár chybných rozhodnutí, což vyústilo v červenou kartu pro Nocara, který nesouhlasil s jeho rozhodnutím a poté co ho nařkl ze slepoty, musel po druhé žluté předčasně pod sprchy. Tyto rozhodnutí v nižších soutěžích pak působí poněkud komicky, když se tito hráči totiž koukají na naši nejvyšší fotbalovou soutěž a dokáží odezírat ze rtů, co má hráč živící se fotbalem občas na srdci a ligový sudí to dokáže přejít bez mrknutí oka.

 

Domácí se přesto dokázali dostat do několika šancí, ale nedokázali je proměnit, protože v brance hostí působil prakticky bezchybným dojmem brankář Brůžek. Hosté se dostali do šancí po takové té trmě vrmě ve vápně, kde se hned několikrát snažil prostřelit obraný val M. Schuster a Andreas Kolář, ale bez úspěchu. Další velkou šanci měl na svém účtu opět Miloš Schuster. Po zatažení na po levé straně a přihrávce od Pavla Schustera z hranice pokutového kopu pěkně obstřeloval obránce a mířil do pravé šibenice, ale střela neměla potřebnou razanci a tak se mohl vytáhnout také domácí brankář Vítek. Krásnou robinzonádou, která jakoby byla určena pro kamery sportovních štábů, vyrazil Schusterův pokus na roh.

 

Nic zvláštního se už nestal a tak se oba týmy rozešly spravedlivě, každý po bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "Vstup do tohoto zápasu nebyl ideální. Nedařila se nám kombinace a všechno to bylo takový upachtěný. Tato mizérie nakonec vygradovala v nádhernou přihrávku naším záložníkem soupeři, který z ní neomylně skóroval. Hra se postupně zlepšovala, podařilo se nám vyrovnat a během zápasu jsme si vytvořili několik tutovek. Přesto všechno se nám už gól dát nepodařilo, a když se v závěru nechal ještě vyloučit náš hráč Pavel Nocar, dohráli jsme zápas pouze za remízového stavu. V zápase bych chtěl vyzdvihnout výkon Míry Tošnerů, který ho odehrál nově na pozici stopéra."

SK Mladé B
Miloš Schuster (hráče): "Spravedlivá remíza, oba týmy měli šance. Nás výborně držel Brůža, který chytil možná pět gólů, naopak vepředu klasická bída. Dokážeme si vytvářet šance, ale neproměňujeme je. Škoda, že se druhý poločas panu rozhodčímu tak nepovedl, jinak to mohlo být pěkné utkání. "



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - T. Vach [-] , P. Nocar [-] , R. Brousek [-] , V. Graňo [-] - J. Tůma [-] , C. Silva [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] , M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] -

SK Mladé B
J. Brůžek [-] - M. Schuster [-] , M. Hybrant [-] , A. Kolář [-] , D. Scheicher [-] , A. Kolář [-] , P. Schuster [-] , M. Zemek [-] , M. Pešek [-] , T. Linhart [-] , M. Drábek [-]

ŽK: 26. P. Nocar , 30. V. Graňo , 69. J. Tůma , 80. M. Trajer . ČK: 69. P. Nocar .
Hráči zápasu: P. Nocar - P. Šimek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ŠVALB Tomáš (N), VONDRA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.