3:0
(3:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Svinech se nedohrálo


Branky


0

V 9. kole III. třídy skupiny B na sebe narazili sousedé v tabulce. Trhové Sviny B hostily soupeře z Vrábče. Hráči Vrábče vyhráli minulý víkend podruhé v sezoně, když si doma poradili s nováčkem ze Včelné. Domácí naopak padli v derby ve Slavči, kde inkasovali šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět zraněných hráčů a po půl hodině, byl zápas ukončen!!!

Oba týmy měly před vzájemným soubojem shodně 6 bodů. Vrábče ovšem k zápasu dorazila pouze v deseti lidech. Od úvodního hvizdu bylo lepším týmem domácí mužstvo, které během úvodních 17. minut, nastřílelo tři branky. Postupně se trefili Kašpar, Randa a Kostohryz. Osud ovšem tomu chtěl, aby se zápas nedohrál. Po nešťastné srážce dvou hostujících stoperů, byl jeden ze stoperů s tržnou ranou na hlavě, nucen odejít předčasně do kabin. Druhý odolával na hřišti pár minut, ale srážka se spoluhráčem na něm zanechala důsledky v podobě mátožného pohybu a tak utkání skončilo i pro něj. Pozadu nezůstaly ani Trhové Sviny. Po jednom ze soubojů vypadlo rameno Michalu Markovi a dohráno měl tedy i on. Dílo zkázy bylo dovrženo, když se hostům zranil brankář Knytl a chvíli po něm odstoupil s nataženým svalem Martin Seethaler. Takže se ve 35. minutě písklo naposledy do píšťalky a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "K zápasu ani moc říct nejde. Hrálo se něco málo přes půl hodiny. Hostům, kteří přijeli o deseti se zranili v průběhu zápasu tři hráči. Na naší straně se pak zranil Michal Marek, který si po souboji vyhodil rameno. Na tři body jsme měli zaděláno, už po čtvrt hodině hry."




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kašpar [-] , J. Petr [-] , R. Dobeš [-] , J. Gažák [-] , R. Horelica [-] , J. Kostohryz [-] , M. Písko [-] , P. Randa [-] , M. Marek [-] , L. Valenta [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - M. Halmich [-] , F. Ohrazda [-] , M. Filištein [-] , J. Vejskrab [-] , L. Koclíř [-] , M. Seethaler [-] , M. Šerý [-] , D. Seethaler [-] , K. Bašta [-] , P. Filištein [-]

ŽK: 4. J. Petr , 27. J. Kostohryz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - BEBČÁK Zdeněk (N), OHRAZDA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.