Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná doma vyhrála i počtvrté bez inkasované branky


0

V 9. kole III. třídy skupiny B, přivítala Včelná na svém hřišti Černý Dub. Hosté přijížděli ke svému nedalekému sousedovi v dobrém rozpoložení, když si minulý víkend doma s chutí zastříleli proti Novým Hodějovicím. Včelná naposledy padla na hřišti ve Vrábči, jenomže doma to je jiná písnička. Ve třech předchozích zápasech dokázala uhrát všech 9 bodů a navíc neinkasovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Adamovský

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří i na zcela nepřístupném terénu hráli první minuty na balonu a moc ho domácím nepůjčovali. Domácí hned při prvním závaru ukázali svou produktivitu a v 8. minutě po sérii tří rohů dopravil Adamovský míč po neúspěšném odkopu hostujících obránců do sítě – 1:0. Během prvního poločasu nadále drželi míč hosté a domácí hrozili z brejkových situací. Ani na jedné straně bez větší gólové šance na jedné či druhé straně. Ve 40. minutě si vyměnil míč Liebl s Karafiátem, který centroval za obranu na malé vápno na zcela volného Schneidera, ten nabídnutou šanci neproměnil. 

Včelná dohrávala v deseti, i přesto ještě dvakrát udeřila

Do druhé půle se domácí kapitán Tondl uvedl v 50 minutě již svým druhým nevybíravým zákrokem v utkání a po druhé žluté "oslabil" svůj tým. Průběhu zápasu to ale vůbec nenapovídalo. V 60. minutě opět po dlouhém nákopu domácích za obranu se dostal k míči domácí Petrášek a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Domácí hráči dokázali v oslabení překvapivě držet mít častěji na svých kopačkách a ojedinělé útoky hostí likvidovali ihned v zárodku. Když se tomu tak nestalo, stál v brance jistý Krčín.

 

Posledních dvacetiminutovku se hosté snažili stále častěji tlačit před domácí branku, ale naráželi, na perfektně fungující defenzivu Včelné. Domácí hráči dál hrozili nakopávanými míči za obranu Dubu. Jeden z takových skončil rohovým kopem. Na ten si podruhé v zápase naskočil Adamovský a v 80. minutě navýšil na 3:0. Hosté mohli v závěru zápasu snížit, když se po sérii odrazů dostal míč ke Kapounovi, ten ho ovšem poslal do rukou připraveného brankáře Krčína. Včelná si tak připsala zaslouženě tři body a svou domácí sérii prodloužila na čtyři vítězné zápasy, při skóre 13:0.



Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Vladislav Adamovský (hráč): "Musím přiznat, že hosté působili fotbalověji, míč měli častěji na svých kopačkách, čemuž nahrálo i vyloučení našeho kapitána z kraje druhé půle. My jsme však na těžkém terénu, podali bojovný výkon a zaslouženě si připsali tři body."

TJ Slovan Černý Dub
Viktor Karafiát (hráč): "Chtěli jsme si odvézt ze Včelné nějaký bod, nakonec se vracíme s prázdnou. Hrálo se na těžkém terénu, ale to bylo pro oba týmy stejné. Domácí hráli tvrdě a my se s tím nedokázali srovnat. Dělali nám problémy jejich nakopávané míče za obranu a moc fotbalové krásy k vidění nebylo. Včelná si výhru zasloužila."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - V. Adamovský [-] - D. Tondl [-] , V. Pražák [-] , S. Pražák [-] , L. Petrášek [-] , J. Novák [-] , T. Masák [-] , K. Malák [-] , L. Krajčír [-] , M. Cherkas [-]

TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - P. Kuba [-] , R. Hojda [-] - F. Kapoun [-] , M. Liebl [-] , M. Frdlík [-] , P. Hošna [-] , M. Švercl [-] , O. Tomáš [-] - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-]

ŽK: 44. D. Tondl , 65. V. Šálek - 47. V. Karafiát , 55. P. Kuba . ČK: 50. D. Tondl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - ZAJÍČEK Václav (N), POJAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.