Černý Dub doma jasně porazil poslední Nové Hodějovice


0

V 8. kole III. třídy skupiny B, přivítal Černý Dub hosty z Nových Hodějovic. Domácí hráči si minulé kolo připsali těsnou porážku 0:1 na hřišti Ledenic B a potřetí v této sezoně podlehli o jedinou branku. Nové Hodějovic minulé kolo poprvé bodově zabraly a vítězství 4:1 odnesla Vrábče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového trháku

Černý Dub vstoupil do utkání velice aktivně a už od prvních minut zápasu dával jasně najevo, že chce potvrdit roli favorita.  V 5. minutě se Tomáš dostal přes hostujícího obránce a centroval před branku, ale Karafiát hlavou přestřelil. První branka přišla o šest minut později. Schneider byl faulován před vápnem Hřibovi branky a tak domácí zahrávali přímý volný kop, ten si postavil Schneider a přízemní střelou k pravé tyči rozvlnil síť - 1:0.

 

Hosté se těžko dostávali k zakončení a útoky zastavovala obrana Černého Dubu. Švercl se v 23. minutě uvolnil na levé straně a křížnou střelou těsně minul Hřibovu branku. Po půl hodině hry domácí navýšili vedení, Švercl přihrával Karafiátovi, ten si míč srovnal na levou nohu a krásnou ranou z 20-ti metrů vstřelil branku - 2:0. Ve 38. minutě střelu Karafiáta Hřib vyrazil před sebe a ani dobíhající Hošna nedokázal míč dostat do branky. Domácí se stále tlačili do útoku, ale k vážnějšímu ohrožení Hřibovy branky už do poločasu nedošlo. 

Černý Dub přidal další tři branky do sítě Nových Hodějovic

Začátek druhého poločasu vyšel domácím na výbornou, když během čtyř minut už vedli 4:0. Nejprve ve 48. minutě Švercl vystihl rozehrávku hostů a ihned posunul na Karafiáta, ten vybíhajícího Hřiba přeloboval a domácí tak slavili další branku - 3:0. Další gól přišel o minutu později, Kapoun byl faulován na hranici velkého vápna. Welser se postavil k přímému volnému kopu a výstavní šibenicí udělal z Hřiba pouze přihlížejícího diváka - 4:0.

 

Hosté se po hodině hry dostali také do šance, Bárek se dostal přes bránícího Hausera, ale Trnka byl pozorný. V 70. minutě se odražený balon dostal k Nekolovi a ten střelou z první umístil balon k pravé tyči - 5:0. V 73. minutě zahrávali hosté přímý kop, ale Trnka schoval míč do náruče. V 78. minutě si na centr Welsera naskočil Kuba, ale těsně minul levou tyč. Šestou branku utkání mohli přidat hosté, ovšem do vlastní branky.Welser centroval na Liebla, toho však v poslední chvíli předběhl obránce a nechtěně vystřelil na Hřibovu branku, ten však krásným zákrokem vyrazil na roh. Kapounovu střelu v 89. minutě Hřib vychytal. Domácí tak slavili jasné vítězství, které zakončili děkovačkou pro fanoušky, kteří si zápas chválili a užívali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Tomáš Chmela (asistent trenéra): "Zápas se nám nadmíru podařil. Hodějovice byly směrem dopředu prakticky neškodné, a tak jsme se v klidu mohli soustředit na naší kombinační hru. Zápas se nám nadmíru podařil a konečně jsme prolomili smůlu v koncovce. Nesmíme ale usnout na vavřínech, je stále dohánět špatný start sezony. Naše ambice jsou vyšší, než-li hrát ve středu tabulky."




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KRČMÁŘ Jiří (N), BENEDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.