4:2
(1:0)
51. D. Tondl (p.)
75. V. Šálek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče doma zabrala proti nováčkovi ze Včelné


Branky


43. D. Seethaler , 53. D. Seethaler , 57. D. Seethaler (p.) , 87. M. Seethaler - 51. D. Tondl (p.) , 75. V. Šálek
0

Domácí Vrábče hostila na svém hřišti tým ze Včelné. Hostům se v této sezoně zatím daří celkem nad očekávání, když těží zejména z domácího prostředí, kde neztratili ani bod a dokonce ani neinkasovali. To samé nelze říci o domácích. V aktuálním ročníku získali tři body a minulé kolo padli i na půdě nulových Nových Hodějovic. Doma, tak měli co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Včelná u Českých Budějovic
Jan Sekyra (hráč): "Do utkání jsme vstoupili aktivněji, snažili jsme se vstřelit první branku. To se nám z prvních dvou šancí bohužel nepodařilo a poté jsme se hrou přizpůsobili soupeři. Vrábči se navíc podařilo po naší chybě v rozehrávce vstřelit před koncem poločasu úvodní branku. Ve druhém poločase jsme vyrovnali z jasné penalty, bohužel ihned po rozehrávce jsme obdrželi druhý gól. Poté hra upadla vinou různých šarvátek a přerušení hry hluboko pod průměr. Nám se již nepovedlo i vinou proti nám nařízené penalty a obdržené červené karty výsledek zvrátit."



Sestavy


TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - J. Vejskrab [-] , T. Kučera [-] , L. Koclíř [-] , T. Knytl [-] , M. Šerý [-] , D. Seethaler [-] , K. Bašta [-] , R. Lučanský [-] , M. Hejbal [-] , M. Seethaler [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - V. Adamovský [-] - J. Sekyra [-] , V. Šálek [-] , J. Vavroch [-] , V. Pražák [-] , D. Tondl [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , K. Malák [-] , J. Čaloun [-]

ŽK: 58. F. Ohrazda , 76. D. Seethaler - 60. J. Vavroch , 70. Z. Medula , 80. J. Čaloun , 85. D. Tondl . ČK: 82. J. Čaloun .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: AIBL Tomáš - TVAROH Jan (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.