Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo jasně pro Slavče


Branky


2. R. Brousek , 36. M. Tošner , 39. R. Brousek , 49. J. Brousek (p.) , 79. J. Brousek , 85. M. Tošner - 17. J. Macák , 18. D. Štojdl
0

V Novohradských horách se hrálo derby mezi domácí Slavčí a hosty z Trhových Svinů B. Oba tým dělily v tabulce tři body, když lepší výchozí pozici měli domácí. Minulé kolo Slavče prohrála u nováčka ze Včelné a bodově stejně dopadli v domácím zápase i hosté z Trhových Svinů, kteří doma nestačili na Římov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný zvratů zvládli lépe domácí

Dění v úvodním dějství dalo připomenout na loňský podzimní duel, kdy se týmy rozešly divokou remízou 6:6. Už ve druhé minutě šli do vedení domácí. Roman Brousek se uvolnil po lajně, kde přešel přes bránícího hráče a střelou k tyči nedal brankáři Františkovi šanci – 1:0. Vedoucí branka nabudila domácí hráče k aktivitě, ale v zakončení se to nedokázali vyjádřit gólově. Promrhané šance domácích přinesli trest a to hned dvojitý. V rozmezí jedné minuty hosté dvěma trefami skóre zápasu otočili. Nejprve se v 17. minutě po individuální akci prosadil Macák – 1:1. V 18. minutě zatáhl míč po lajně Gažák, naservíroval míč Štojdlovi a ten se ranou pod břevno nemýlil – 1:2.

 

Domácí byli, jako opaření a Trhové Sviny kontrolovaly hru. Domácí vysvobodila poslední desetiminutovka zápasu. Jak řekl po zápase útočník Jakub Brousek: „Kdyby se nám nepodařilo srovnat do poločasu, asi bychom zápas těžko otáčeli.“ Ve 36. minutě zahrával standardní situaci Tůma, na přední tyč si naskočil Tošner a hlavou srovnal – 2:2. O tři minuty později byli domácí hráči znovu ve vedení. Podruhé v zápase se prosadil po závaru před hostující brankou Roman Brousek – 3:2. Do šaten tak šli s jednobrankovým náskokem domácí.

Druhý poločas stříleli branky jen domácí hráči

Druhý poločas začal stejně, jako ten první a domácí šli po čtyřech minutách do dvoubrankového trháku. Ve vápně fauloval hostující Kašpar, pronikajícího Jakub Brouska a následovala penalta. Tu si vzal na starosti faulovaný domácí kanonýr a zvýšil na 4:2. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou.

 

Branek se však diváci dočkali, až v poslední desetiminutovce zápasu. Domácí Tůma se uvolnil na kraji hřiště a přesným centrem našel Jakuba Brouska, který za přispění břevna zaznamenal druhou trefu v zápase – 5:2. Poslední slovo v zápase měli opět domácí. V 85. minutě zahrával standardní situaci Nocar a Tošner hlavou uzavřel konečné skóre zápasu na 6:2.  



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Rychle jsme prohrávali, ale za chvíli jsme skóre dvěma rychlými góly otočili. Ani to ale dlouho nevydrželo. Zápas byl jako na houpačce, dobrá hra střídala špatnou. Bohužel jsme více gólů dostali než dali, tím pádem body zůstaly ve Slavči."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - J. Tácha [-] , V. Graňo [-] , P. Nocar [-] , T. Vach [-] - J. Tůma [-] , C. Silva [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] , M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] -

TJ Spartak Trhové Sviny B
F. Pavel [-] - J. Macák [-] , J. Šemro [-] , L. Gažák [-] , D. Štojdl [-] , P. Randa [-] , M. Marek [-] , O. Hruška [-] , M. Němec [-] , J. Kašpar [-] , T. Kápar [-]

ŽK: 60. T. Vach - 49. J. Kašpar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PILEČEK Josef - MORONG Štefan (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.