3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola patřil domácímu Římovu


Branky


0

V 8. kole III. třídy skupiny se hrálo o první místo. Dostud stoprocentní Římov hostil, druhý Rudolfov B, který na tom byl sice bodově stejně, ale měl zápas navíc. Oba týmy své poslední zápasy zvládly za tři body a ve vzájemném souboji si to rozdaly o čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná trefa Kukačky, poslal domácí do vedení

Šlágr o první místo v tabulce začali lépe domácí hráči. V 9. minutě pronikl domácí Kukačka po lajně. Jeho pokus o centr se mu naštěstí pro domácí nepovedl takovým stylem, že se míč snesl na zadní tyč Brůhovi branky, kde po odrazu od tyče zamířil metr za brankovou čáru a zákrok brankáře Brůhy, tak přišel pozdě. Úvodních dvacet minut se hosté na hřišti spíše hledali, jako by je rozhodila dlouhá cesta z kabin na hřiště. V druhé polovině prvního dějství se začali osmělovat i hosté, ale hlavičkové pokusy Pouzara a Machovce brankou neskončili. Když se v samotném závěru neujali, ani střely Kroufka a Žočka, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro domácí Římov.

Římov pojistil v závěru těsně vedení dvěma góly

Druhý poločas začali lépe hosté a snažili se dorovnat nepříznivý stav zápasu. Římov však hru zkušeně kontrolovat a směrem dopředu se nehnal do příliš velkého rizika. S přibývajícím časem se hosté tlačili čím, dál více do útoku a vzadu hráli na riziko. Zlomový moment tak přišel čtvrt hodiny před koncem zápasu. Hosté zahrávali přímý volný kop za hranicí velkého vápna, tuto příležitost nevyužili. Následoval rychlý kontr domácích do otevřené obrany a Kukačka střelou pod brankářem Brůhou zvýšil na 2:0. Rudolfov chtěl v zápase zaznamenat, alespoň čestný úspěch a tak dál hrál více směrem dopředu. Toho ještě jednou dokázali využít domácí, když pohlednou akci zakončil Martiš. Stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3:0 pro domácí Římov. Ten tak nadále zůstává bez ztráty bodu v čele tabulky. 



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Myslím si, že výsledek neodpovídá realitě. Protože 3:0 bývá většinou rozdíl třídy a tomu zápas neodpovídal. Úvod zápasu jsme prospali, ale od dvacáté minuty jsme se začali tlačit před branku, ale bez gólového efektu. Ve druhé půli jsme se nátlakem dostávali se do šancí, ale i nadále bez efektu. S postupem času jsme otevřeli více obranu a domácího toho dvakrát využili. Soupeři gratuluji k výhře, byl lepším týmem. Jen mám dvě výtky. První je cestovat z kabiny na hřiště asi 400 metrů, což naruší přípravu před zápasem a celou poločasovou přestávku, ale to bych skousnul. Druhá věc a to je rakovina celého českého fotbalu, zdržování. Celý druhý poločas se spíše nehrálo, než hrálo, na což domácí upozorňoval i rozhodčí. Fotbal by se měl spíš hrát a ne pozdržovat."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , P. Maršán [-] - M. Kollár [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] - J. Štrajt [-] - J. Martiš [-]

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - O. Hajný [-] , K. Loula [-] , A. Bajer [-] , R. Tyrpák [-] - A. Kroufek [-] , M. Žoček [-] , F. Pouzar [-] , N. Nguyen [-] - M. Kocina [-] , M. Pfleger [-]

Hráči zápasu: F. Kukačka , J. Martiš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - FUXA Jaroslav (N), LINHART Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.