Lišov B doma přehrál Mladé B


Branky


22. J. Kučera , 72. O. Mach , 88. M. Fiktus , 89. O. Mach
0

V 8. kole přivítal domácí Lišov B hosty z Mladého. Domácí čekal druhý zápas v tomto týdnu, když ve středeční předehrávce dokázali vyhrát na hřišti Ledenic 6:1. To hosté v posledních kolech ztrácejí glanc z úvodu sezony a minulý víkend si po prohře na Rudolfově, připsali třetí prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči byli aktivnější a po poločase vedli o jednu branku

Loučící se letní počasí přivítalo ve Štěpánovickém areálu B-tým Mladého. I hřiště již připomínalo nástup podzimní etapy, když suchý travnatý povrch ležérně pokrývalo spadané listí. A jakoby hráči z Mladého byli příjemně naladěni podzimní odpočinkovou chutí a přenechali iniciativu i balón domácím. Ty si na rozdíl od hostů přišli zahrát fotbal a od začátku předváděli hezké akce a rychlé kontry po lajnách. Mladé B kontrovalo pouze odkopy a bránu hostů jako by ani v kupce listí nehledali.

 

A že z několika závarů před brankou hostů přijde gól, se potvrdilo i tentokrát. Dlouhý aut Klaboucha prodloužil na malém vápně Kopačka, který provětral reflexy brankáře Brůžka, ale na dorážku Kučery byl již krátký a poprvé se měnilo skóre - 1:0. Ani obdržená branky hosty neprobrala a dál se na ně valil útok za útokem.

 

Domácí hráči však postrádali potřebnou přesnost a klid v zakončení. Po rychlém uvolnění po křídle přišla nahrávka před prázdnou branku, ale dobíhající obránce stihl stížit Vávrovi situaci a tak pouze rozezvučel tyč za Brůžkem. A do poločasu přišel ještě jeden zvonek. Po přetaženém centru se na zadní tyči opřel jeden z hostí do balonu a orazítkoval téže místo podruhé. Mladé bylo v prvním poločase slabým soupeřem a šlo se do kabin za těsného vedení domácích. 

Štěpánovice šly za vítězstvím, které navýšily v závěru zápasu

Ve druhém poločase se nezměnilo nic. A to tak, že vůbec nic. Hosté nadále postrádali důraz, přesnost a dokonce i chuť a radost ze hry. A to byla voda na Štěpánovické mlýny. Ojedinělou šanci před branou domácích měl na hlavě Pešek, ale po centru Schustera mířil těsně nad. Pokračující nápor hosté nemohli dlouho vydržet a tak přišel trest. Po autovém vhazování se na úrovni vápna otočil domácí Mach a uklízel po zemi přesně na zadní tyč - 2:0.

 

V tu chvíli Mladé začalo trochu vyrovnávat hru, ale k šancím to nevedlo. V cestě nestáli ani tak domácí, ale spíše nepřesnost. A konec určili Štěpánovičtí dvěma hřebíky do pověstné rakve hostů. V 88. minutě postupovali na branku hostí Kosař s Račákem. Prvně jmenovaný posunul míč na Račáka, kterého vychytal Brůžek, ale míč se dostal opět k nohám Račáka, který míč sekl a v cestě do branky mu zabránila ruka hostujícího obránce Scheichera. Následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Marek Fiktus – 3:0.

 

O minutu později vysunul Kosař na zteč Klaboucha, který se dostal k zakončení, brankář Brůžek jeho pokus reflexivně vyrazil. Míč se dostal k Machovi, který si jej posunul na střed hřiště a ranou pod břevno uzavřel konečnou podobu zápasu na 4:0 pro Štěpánovice. Mladé tak opět bez většího odporu odevzdalo body.   



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Po vloženém kole v týdnu jsme přivítali Mladé B a navázali jsme na venkovní výhru z Ledenic. V zápase jsme byli lepším týmem a proměnit o dvě, tři šance více, mohlo být skóre výraznější."

SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "Pokračuje v matných výkonech posledních kol. Chybí nám naprosto všechno a hlavně vůbec chuť hrát fotbal. Pak se nelze divit, že nezískáme ani bod. Domácí hráči byli lepší a jen díky jejich nepřesnosti, jsme si neodvezli větší příděl."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - BOROVKA Jaroslav (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.