Ledenicím stačila k vítězství jediná branka


Branky


0

Černý Dub, který měl minulý víkend volno, čerpal síly, aby mohl navázat na domácí vítězství s Lišovem, ale v cestě za třemi body mu stáli Ledenice, které je porazili nejnižším možným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lamáček trefil domácím vedení

Utkání bohaté na šance, ovšem branka padla pouze jedna. Pěkné utkání sehráli Ledenice, které doma hostily Černý Dub. Ten chtěl navázat na dvě výhry s Vrábčí a s Lišovem. Ledenice měly na kontě jedno vítězství se Slavčí. Zápas začali lépe hosté, míč měli častěji na kopačkách a lépe kombinovali. V 8‘ Welser centroval do vápna, ale hlavičkující Karafiát těsně minul Maříkovu branku. Hosté se snažili kombinovat a domácí hrozili z brejků. Ve 14. minutě hostující Liebl přihrál na půlce nepřesně přímo na nohu domácímu Vajglovi, ten ihned rozehrál na Fencla, který centrem našel Lamáčka a ten překonal hlavou Trnku. 1-0.

 

Aktivní hosty branka nezaskočila a tlačili se stále dopředu. Maříkovu branku však ohrožovali minimálně. Domácím vycházela hlavně hra na brejky. Lamáček přihrávkou přes obranu vybídl Fencla, ten přihrávkou pod sebe hledal Řimnáče, toho ovšem vychytal Trnka.  Ve 34. minutě dostali hosté obranu Ledenic pod tlak, když Homer ztratil balon, řítili se hosté do přečíslení tři na dva. Švercl posunul na Welsera, který volil střelu z dálky, ale netrefil Maříkovu svatyni. Ve 38. minutě zahrávali černodubští přímý kop, centrovaný balon Welsera, propadl až na zadní tyč, kde balon odkopával domácí hráč pouze ke Šverclovi, jeho střela pouze trefila jednoho z hráčů ve vápně a tak stav zůstával nezměněn.

 

Největší šance hostů přišla chvilku před odchodem do kabin. Pěknou kombinační akcí Hošny, Schneidera a Welsera, kdy se poslední jmenovaný dostal do vápna a přihrávkou na malé vápno hledal spoluhráče, našel jen domácího Homera, který si málem vsítil vlastní branku, když špatně zpracoval míč a ten směřoval do branky, tomu ovšem zabránila tyč Maříkovi branky, od tyče se míč dostal k Frdlíkovi, ten byl zaskočen, dorážku nečekal a míč trefil pouze do boční sítě. Poločas tak skončil 1:0 pro Ledenice B.

Ve druhé půli se diváci branek nedočkali

Druhá půla byla ve stopách té první, hosté se snažili kombinační hrou dostat k zakončení, ale útočné akce většinou zastavovala obrana domácích nebo končili nepřesnou přihrávkou. V 51. minutě mohli domácí navýšit vedení, Fencl se u vápna obtočil kolem Hošny, ale Trnkovo bránu minul. Po hodině hry se Kuba prokličkoval přes tři hráče domácích, střelu zblokoval jeden z obránců, míč se ovšem dostal ke Šverclovi, ten těsně minul šibenici. V 66. minutě to byli opět hosté, kteří hrozili, ale Schneiderovu střelu z přímého kopu Mařík zalepil.

 

Definitivně mohli rozhodnout domácí hráči v 76. minutě, Lamáček se dostal za obranu hostů a proti vybíhajícímu Trnkovi volil tvrdou střelu, ta se ovšem pouze otřela o břevno a byl z toho kop od brány. Do konce zápasu se hosté pokoušeli Maříka ohrožovat střelami z dálky, ale brankář domácích zasahoval minimálně a tak domácím jedna branka na vítězství stačila.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Tomáš Chmela (asistent trenéra): "Zasloužili jsme si alespoň bod, bylo k nas*ání odjíždět s prázdnou. Klukům lze asi těžko něco vyčítat z hlediska nasazení a chuti hrát a vyhrát, tradičně se ale stále trápíme v koncovce, na které musíme do budoucna hodně zapracovat. Vždyť naší největší šancí byl skoro vlastenec domácích! Naší hře velmi prospělo přesunutí Tomáše na kraj obrany a střídání Nekoly do útoku. To je pro nás dobrý signál."



Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZEVL Karel - ČECH Jaroslav (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.