Rudolfov B si doma poradil s Mladým B


Branky


0

V 7. kole čekal na hráče domácího Rudolfova B, soupeř z Mladého. Hosté nepřijeli zrovna v dobrém rozpoložení, poslední dvě kola prohráli a navíc nevstřelili ani gól. Za to domácí se snaží dál nahánět stoprocentní Římov a chtěl potvrdit dvě vítězství na venkovních hřištích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov byl aktivnější a do půle toho jednou využil

Souboj mezi týmy z opačného konce tabulky, mezi domácí rezervou Rudolfova a taktéž rezervou tentokrát Budějovického předměstí Mladého, byl k vidění v neděli v tradičním zápasovém čase. Už od začátku bylo vidět, že tabulkové postavení obou soupeřů není náhodné a domácí měli lehce navrch.

 

 

Ve 2. minutě Loula centroval na Nguyena, jeho zakončení dokázal brankář Dvořák vyrazit na roh.  Velkou šanci na otevření skóre měli hosté. Prakticky v totožné situaci jako v dopoledním utkání svého áčka se ocitl Moudrý, který po přihrávce Pavla Schustera stál sám před brankářem. Ten rychle zareagoval a mládský střelec musel jít do kličky, kterou skvěle vystihl strážce domácí branky Brůha a tak skóre zůstalo nezměněno.  

 

V 19. minutě se měnilo skóre na druhé straně, když Machovec posunul míč do strany na Pflegera, který se dostal k zakončení a přesnou střelou poslal domácí do vedení – 1:0. O chvilku později předvedl Rudolfov pohlednou akci po ose Tyrpák, Sládek a zakončující Machovec, ale bez gólového efektu. Po necelé půl hodině kopali hosté další přímý volný kop, který skončil jen těsně vedle šibenice Brůhovy branky. Ve 33. minutě zahrávali domácí rohový kop, ale Pouzar hlavičkoval těsně. První poločas tak vyzněl lépe pro domácí hráče.

Domácí přidali ve druhé půli další tři branky

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivně a v krátkém sledu měl hned tři střelecké pokusy Žoček. Bohužel pro jeho tým zakončení hlavou, poté střelou ve skluzu, ani následné zakončení ve skrumáži, brankou neskončilo. Domácí tlak nepolevoval. Do střelecké pozice se dvakrát dostal Sládek, ale rovněž v zakončení neuspěl. Gólové vyústění tak přišlo v 52. minutě, když se prosmýkl hostující obranou Machovec a poslal domácí do dvoubrankového vedení.

 

O pět minut později si mohl Machovec gólovou radost zopakovat, ale proti byl brankář Dvořák, který jeho pokus vytáhl na roh. Z následného rohu hlavičkoval Sládek a míč na brankové čáře odkopával do bezpečí jeden z hostujících hráčů. V 67. minutě se dostali zpět do hry hosté, když přetažený centr uklidil z voleje do sítě Souček – 2:1. Jenomže odpověď domácí týmu přišla už po dvou minutách. Od lajny nacentroval na slepo Pouzar a v souboji s brankářem Dvořákem, byl úspěšnější Machovec – 3:1. Domácí kontrolovali vývoj zápasu a v závěrečné desetiminutovce pečetili výhru čtvrtou brankou. Ze strany přišla krásná přihrávka na Sládka, který si pustil míč do vápna a křížnou střelou uzavřel konečný stav zápasu na 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Byl k vidění zajímavý fotbal na obě strany. Hosté hráli kombinačně a byli rovnocenným soupeřem, ale my jsme šli za vítězstvím a po pohledných brankách si došli pro zasloužené tři body. Bylo důležité potvrdit předchozí dvě výhry na venkovním hřišti a to se nám povedlo."

SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "Je vidět, že jsme jeden tým, stejně jako ráno áčko, stejně jako minulý týden, stejně jako týden předtím, furt ta samá písnička. Tutovka, nedáme, chyba a už se vezeme. Neproměňujeme tutovky a to nás strašně sráží dolů. Ale každopádně musím sportovně uznat, že soupeř byl fotbalovější a výhru si jednoznačně zasloužil."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - LINHART Miroslav (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.