0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny B si odvezly z Mladého všechny body


Branky


22. J. Valter , 49. J. Valter , 63. J. Valter , 69. D. Brůha (p.)
0

Mladé B přivítalo na svém hřišti Trhové Sviny B. Domácí minulé kolo střelecky vyhořeli na hřišti nováčka ze Včelné a odjeli z nadílkou 5:0. Bodovat se nepodařilo ani hostům z Trhových Svinů, kteří si po domácí porážce 2:3 s Rudolfovem B, připsali třetí prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nedařilo v koncovnce, spokojenější byli o poločase hosté

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. Drželi míč na kopačkách a svou přesnou kombinací nedávali příliš příležitostí pro hru domácích. Paradoxně do největší šance se dostal domácí Moudrý. Po přihrávce Linharta byl sám ve vápně před brankářem hostů Brůhou. Ten ale perfektním zákrokem podržel svůj tým a Mladé kopalo pouze roh. Na druhé straně ovšem přišel trest za liknavost mládských obránců.

 

Po tom co, nejzkušenější na hřišti Souček, propadl u lajny, přišel centr od Svinů, po kterém se k zakončení dostal Valter. První pokus Dvořák vyrazil, ale pouze k autorovi první střely, ten bez rozmyslu pálil znovu. Opět skvěle Dvořák, naneštěstí pro domácí opět jen k Valterovi, který jakoby dával šanci domácímu brankáři se rozchytat a do třetice vyprášil rukavice Dvořáka. Aby toho nebylo dost, Dvořák opět vyrazil míč pouze k Valterovi, který už měl dost této přehazované a ranou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci – 0:1.

 

Defenzivní práce domácích v tento moment opravdu zaplakala. Po obdržení branky se domácí trochu herně zvedli a v nadějných příležitostech se ocitl hned třikrát Vítek, kterého z pravé strany zásoboval dlouhými pasy Schuster Miloš.  Tyto pokusy skončily bez gólové odezvy, a tak se šlo do kabin za příznivého stavu pro hosty.

Valter zkompletoval hattrick a Svinykontrolovaly vývoj zápasu

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Dokonalá kombinace hostů a bezmoc domácích v zakončení. Jako tomu bylo v první půli. Paradoxně mohli skórovat domácí. Schuster M. po kolmé přihrávce unikl svým strážcům, předložil míč před branku spoluhráčům, ale ani jeden z dvojice Vítek, Kolář nedokázali dostat míč do branky.

Za to přišel trest a to když druhou branku přidal po chybě Zemka Valter – 0:2. O pár minut později to bylo již 0:3, kdy se sám na brankáře řítil Valter a střelou mezi nohy završil hattrick. V 69. minutě faulovali domácí ve vápně a k penaltě se postavil David Brůha, který s přehledem završil skóre na 0:4. V závěru mohl ještě korigovat skóre Schuster M., když si naběhl na dlouhý pas od Kypty. Skákající balon ale nedokázal lobem dostat za záda hostujícího brankáře.

 

Trhové Sviny si tak odvezly zaslouženě tři body a domácí druhý zápas po sobě, nejenže nedokázali bodovat, ale ani skórovat.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Soupeř hrál výborně, kombinovali, drželi míč, dávali si přesný pasy. Přesně to co my nedokázali a když už jsme se do šance dostali, tak jsme to zazdili. Musíme se trochu sebrat a zabrat, protože jinak se budeme zase dole trápit."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Pro tento zápas jsme měli po dlouhé době konečně na střídačce více než dva náhradníky, a to se na nedělních zápasech a po prohýřených sobotách určitě hodí. Zápas se nám celkově povedl, hráli jsme v klidu. Osobní úspěch si po letech zažil i Jirka Valter, který se blýskl třemi goly."



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Kypta [-] , M. Pešek [-] , F. Souček [-] , M. Zemek [-] - A. Kolář [-] , L. Szojka [-] , M. Drábek [-] - T. Linhart [-] , J. Vítek [-] , V. Materna [-] -

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - F. Pavel [-] , O. Hruška [-] , P. Randa [-] , J. Kurali [-] , D. Brůha [-] , R. Horelica [-] , M. Němec [-] , D. Tomek [-] , A. Perfoll [-] , J. Valter [-]

Hráči zápasu: J. Valter , F. Pavel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - STACH Josef (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.