Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky si odvážejí z Třebše tři body.


0

Třebeš byla opět fotbalovějším týmem. Největší slabinu mají její hráči v koncovce a tak jím hosté v tomto kole dali lekci z produktivity a odváží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli, hosté dávali branky.

Třebeš si hned od úvodu utkání vytvořila tlak a soupeře zatlačila. Hosté se ale hned z prvního protiútoku ujali vedení 0:1. To domácí nepoložilo a nadále měli na hřišti převahu. Útočníci Třebše ale svoje šance zahazovali a nebo nechali vyniknou skvěle chytajícího brankáře Kosiček. Asi v 15. minutě se sám zranil hostující záložník a musela ho odvézt sanitka. Domácí nadále pokračovali v náporu a podařilo se jim srovnat stav utkání. Následovala další řada šancí, které ale domácí trestuhodně zahazovali. A tak je hosté v závěru poločasu potrestali a stanovili tak poločasový výsledek na 1:2.

Obdobný druhý poločas.

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry. Domácí útočili, ale skvělý gólman Kosiček jejich šance zneškodňoval. Hosté se dostávali do útoku jen opravdu sporadicky a přeci jen dokázali skórovat. Jedna z brejkových situací skončila až v síti a tak byl stav utkání 1:3. Domácí se poté snažili zvrátit stav utkání, ale povedlo se jim pouze 10 minut před koncem snížit na 2:3. Na víc se už hráči Třebše nezmohli a tak si hosté odvážejí tři body.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Štajer [-] (57. J. Rychtár [-] ) , D. Tesař [-] , D. Kalvach [-] , M. Kincl [-] - I. Kosyak [-] (78. A. Staněk [-] ) , J. Tošovský [-] (46. M. Jankovský [-] ) , P. Mizerík [-] , J. Černý [-] (31. V. Tomek [-] ) - J. Rederer [-] , R. Kollár [-]

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - J. Mráz [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] , J. Šanda st. [-] (90. J. Koliáš [-] ) - J. Černý [-] , T. Koóš [-] , V. Beneš [-] , D. Vávra [-] - M. Černý [-] , M. Stránský [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.