Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si doma pohrál s nováčkem ze Včelné


0

V 6. kole III. třídy skupiny B přivítal Římov nováčka ze Včelné. Domácí hráči mají za sebou tři zápasy a pokaždé se radovali z výhry. Poslední dvě kola jim navíc vyšla i střelecky, když nastříleli 12 branek a žádnou neinkasovali. Jenomže ani nováček ze Včelné nezahálel. Po porážce v prvním kole se naladil na vítěznou vlnu a třikrát po sobě si odnesl ze zápasu tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov rozhodl o osudu Včelné během první půle. Štrajt stihl hattrick

Aktuální bodová forma obou týmů, byla v posledních třech kolech na stejné úrovni. Římov i Včelná uhrály plný počet devíti bodů a tak se dal očekávat zajímavý souboj. Jenomže osud nováčka ze Včelné si vzal do vlastních rukou domácí Římov. Už v 5. minutě otevřel skóre zápasu Maršík – 1:0. Římov byl lepším týmem a vyjadřoval to i brankami. Ve 24. minutě doputoval dlouhý nákop brankáře Nováka, až ke Štrajtovi a ten se v zakončení nemýlil – 2:0.

 

O čtyři minuty si domácí útočník znovu našel volný prostor k zakončení a brankář Cherkas byl znovu bez šance – 3:0. Ve 33. minutě si svou druhou branku v zápase připsal i Maršík, když využil pěkné kombinace Kollára s Froňkem. Poločasové skóre 5:0 pak uzavřel po centru Kopty, opět Štrajt a zkompletoval tak svůj hattrick. 

Domácí gólobraní se zastavilo na čísle osm

Ani druhý poločas nezměnil obraz hry. Jen se změnila jména střelců. Krásnou individuální akcí se prezentoval Kollár a střelou ke vzdálenější zvýšil po necelé hodině hry, už na 6:0. Domácí poté zahodili několik gólových příležitostí a góly začaly padat, až necelých 10 minut před koncem. V 78. Minutě využil domácí Žáček ideální přihrávku od Mesároše a Římov vedl 7:0.

 

O tři minuty později ukončil neprůstřelnost brankáři Novákovi, hostující šuter Šálek – 7:1. Poslední slovo ovšem měli v zápase domácí hráči. Opět se do role nahrávače obsadil Mesároš a Baštýř toho dokonale využil a uzavřel konečný výsledek zápasu na 8:1. Souboj týmů s aktuálně nejlepší formou tak vyzněl jednoznačně pro Římov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Přijel k nám nováček ze Včelné, který vykazoval velmi dobrou formu. Jenomže u nás se mu moc nedařilo. Po celý zápas jsme byli lepším týmem, vytvářeli si šance a dokázali je proměňovat. Jak už to bývá, některé gólové příležitosti jsme nevyužili, ale výsledek hovoří za vše."




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Maršán [-] , R. Chyňava [-] , M. Bauer [-] , P. Crkva [-] - L. Froněk [-] , M. Kollár [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , P. Žáček [-] - J. Štrajt [-] -

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - V. Adamovský [-] , J. Čaloun [-] , V. Pražák [-] - D. Tondl [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , L. Krajčír [-] - J. Sekyra [-] , J. Koloušek [-] , S. Pražák [-]

ŽK: 63. J. Vavroch .
Hráči zápasu: P. Maršán , J. Štrajt , P. Maršík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - FUXA Jaroslav (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.