Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Včelné vyhrál potřetí v řadě. Mladé B odjelo s bůrem


Branky


0

Domácí Včelná po úvodní prohře s Lišovem B dokázala dvakrát vyhrát. Naposledy překvapila na Rudolfově a body chtěla potvrdit v domácím prostředí, kde přivítala soupeře z Mladého. Hosté dokázali vyhrát oba své zápasy. Vítěz zápasu, by tak svému soupeři, odskočil na tříbodový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Včelné v rozmezí jedné minuty rozhodili hostující tým

Hned po úvodní rozehrávce poprvé zahrozili hosté z Mladého, centr do vápna našel Szojku, ten však střelou z voleje zamířil několik decimetrů nad břevno. Nadějně vyhlížející začátek hostů, se však pro ně začal měnit v noční můru po čtvrt hodině hry. Záložník Včelné Stanislav Pražák se odhodlal ke střele z dobrých pětadvaceti metrů, balón zamířil vysoko a poté velmi dlouho padal, až se nakonec zatřepetal v síti za zády hostujícího brankáře Dvořáka – 1:0.

 

Bezprostředně po rozehrávce přišla další nepříjemnost, kapitán Mladého Pešek si přihrávkou neomylně vybral napadajícího Šálka, který pak lehce překonal mládskou obranu a střelou k tyči zvýšil na 2:0 pro domácí. Hosté se snažili, ale ne a ne se dostat do hry. Naopak domácí byli stále nebezpeční, ve 30. minutě zabránil třetí brance až perfektní zákrok Dvořáka. I díky tomuto zákroku už k další změně ve skóre do konce prvního poločasu nepřišlo a do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Včelnou.

Domácí pojistili své vedení dalšími třemi trefami, naopak hosté se v koncovce trápili

Ač se z počátku druhého poločasu mohlo zdát, že se Mladému podaří dostat se zpět do hry, po necelé hodině hry je dalším úderem ztrestala domácí ofenziva. Za vápnem hráč Sekyra zvláštním způsobem kopl do balonu a prapodivný dloubák nakonec skončil v síti – 3:0. Hosté se dostávali do šancí, ale nepodařilo se je proměnit. Když už střelecký pokus překonal gólmana, byla proti jakékoliv změně skóre branková konstrukce, kterou mládští fotbalisté orazítkovali celkem 4x.

 

V 70. minutě přišel další hřebíček do černočervené rakve. Centr na zadní tyč našel volného Sekyru a ten svým druhým gólem v utkání zvýšil už na 4:0. Aby toho nebylo málo, pověstného ,,bůra‘‘ završil gólem z rohu hlavičkující Adamovský a tragédie byla dokonána – 5:0. Jedním z mála pozitiv na hře Mladého byl výkon patnáctiletého dorostence Masáka, který přišel vypomoci a ve svém prvním utkání v kategorii mužů se rozhodně neztratil.

 

Zatímco hosté si tedy odvezli ze Včelné první letošní prohru, domácí fotbalisté pokračují na vítězné vlně a připsali si třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Pavel Schuster (hráč): "Po vydařeném vstupu, kdy jsme v prvních dvou zápasech dokázali naplno bodovat, jsme tentokrát tvrdě narazili na půdě nováčka ze Včelné. V zápase se nám nedařilo prakticky vůbec nic. Konečný výsledek je toho dostatečným důkazem."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - V. Adamovský [-] - V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , V. Šálek [-] , D. Tondl [-] , J. Sekyra [-] , V. Pražák [-] , S. Pražák [-] , Z. Medula [-] , T. Masák [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - D. Scheicher [-] , J. Kypta [-] , F. Souček [-] , M. Pešek [-] - A. Kolář [-] , P. Schuster [-] , L. Szojka [-] - T. Linhart [-] , M. Novotný [-] - Š. Masák [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - ZAJÍČEK Václav (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.