Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov nezaváhal ani na třetí pokus, naopak Hodějovice si připsaly čtvrtou porážku


Branky


0

V 5. kole III. třídy skupiny B na sebe narazily týmy domácích Hodějovi a hostů z Římova. Domácím se vstup do soutěže nevydařil. Po třech kolech mají na svém kontě nulový bodový zisk a v honbě za prvními body, je nečekal vůbec lehký protivník. Římov přijel ve velmi dobrém rozpoložení. Oba své domácí zápasy zvládl vyhrát v posledním kole si s chutí zastřílel proti Ledenicím a favoritem na vítěze byli hosté i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod vyšel Římovu a do poločasu bylo prakticky rozhodnuto

Předzápasové prognózy se začaly naplňovat od samotného úvodu zápasu. Ve 3. Minutě byl faulován brankářem Hřibem pronikající Polák a následovala penalta. Počtvrté v sezoně se k ní postavil kapitán Michal Bauer a počtvrté, i když se štěstím, pokutový kop proměnil – 0:1.

 

Římov měl v zápase mírnou převahu a po necelé půl hodině hry vedli hosté, již o dvě branky. Na rohový kop Kollára si naskočil Maršán a hlavou nedal brankáři Hřibovi šanci – 0:2. Ve 37. Minutě se pak o slovo přihlásil Martin Kollár a krásným obstřelem brankáře zvýšil na 0:3. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

Ve druhém poločase stříleli branky, opět jen hosté

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Hosté hned po pěti minutách hry přidali další branku. To zafungovala spolupráce noviců v týmu Kollára a Kukačky, kteří přišli společně z Velešína a druhý jmenovaný, zvyšoval už na 0:4. O osm minut později si oba hráči role prohodili. Kukačka centroval a Kollár přesným zakončením zakulatil skóre na 0:5.

 

Domácí Hodějovice se snažily o útočné výpady, ale ve finální fázi se jim vůbec nedařilo a brankář hostí Novák byl prakticky bez práce. Ani na druhé straně, už se hostující forvardi neprosadili a tak si Římov připsal další tři body za jasné vítězství 0:5. Naopak Hodějovice se dál trápí a v soutěži zůstávají po čtyřech odehraných zápasech bez bodu na posledním místě.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Stále ta samá písnička. V této sezóně se nám vůbec nedaří udržet kontrolu nad středem hřiště, nebo alespoň soupeři znepříjemnit hru na ose hřiště. K tomu se přidá lepší fyzická kondice soupeře a výsledek je takový jaký je. Nemůžeme se divit. Měli jsme několik slibných útočných výpadů, ale římovská obrana pracovala velmi dobře a prakticky nám nedovolila bezprostředně ohrozit branku."

TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "V úvodu jsme šli do vedení po proměněné penaltě a měli nadále víe ze hry. Do poločasu jsme přidali další dvě branky a měli zápas pod kontrolou. Zahrál výborně celý tým a druhý poločas jsme naše vítězství pečetili dalšími dvěma góly. Potěšilo i další čisté konto."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - M. Straka [-] , J. Rajtr [-] , J. Schaffelhofer [-] - J. Dvořák [-] , M. Jáchym [-] , L. Kolář [-] , O. Saiko [-] , J. Fodora [-] , J. Šíma [-] - T. Carda [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , P. Crkva [-] , R. Chyňava [-] , P. Maršán [-] - P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] - I. Polák [-] , J. Štrajt [-] -

ŽK: 4. M. Hřib .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - BENEDA Petr (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.