Trhové Sviny nestačily doma na Rudolfov B


Branky


0

V 5. kole III. třídy skupiny B na sebe narazily týmy, které svůj poslední zápas prohrály. Domácí Trhové Sviny odjely s prázdnou ze hřiště Štěpánovic, kde výsledkově nestačily na domácí Lišov B. To hosté z Rudolfova překvapivě podlehli v domácím zápase nováčkovi ze Včelné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení. Hosty nabudil gól do šatny.

Ačkoli je téměř polovina září, o víkendu zvalo počasí spíše k bazénu, než na fotbal. Domácí Sviny postavili tradiční mix mladých a zkušených hráčů. Soupeř z Rudolfova ovšem taky oplývá velice mladým kádrem na okresní soutěže a tak se čekal i přes teplé počasí běhavý fotbal. Důležité je doplnit, že v brance proti sobě nastoupili jmenovci Karel Brůha v domácí brance a Ondřej Brůha v hostující. Kromě příjmení a stejného roku narození, kdy hostující brankář je o měsíc starší, je však nic nespojuje.

 

V 5. minutě zahrozili jako první hosté, když brejkovou akci dvojice Pfleger – Machovec, zakončoval druhý jmenovaný slabou střelou, která si cestu do sítě nenašla. To první vážnější akce domácích skončila gólem. Krásná akce po pravé straně, vyústila v centr a z hranice velkého vápna se z první opřel do míče Valter a hostující brankář Brůha byl bez šance – 1:0. Rudolfov mohl o deset minut později odpovědět po totožné akci. Po centru Valenty se dostal k zakončení Pouzar, ale jeho tvrdou střelu dokázal velmi dobrým zákrokem brankář Brůha vyrazit.

 

Hosté se dál tlačili za vyrovnáním, Žoček se dostal po pěkné akci do vápna domácích a zpětnou přihrávkou našel Sládka, ale jeho střelecký pokus zblokoval domácí stoper na roh. O pár minut později to byl znovu agilní Žoček, který se po rychlém brejku dostal do zakončení, ale v brance stál připravený Brůha, který jeho střelu vytěsnil na roh. Rudolfov se přeci jen dočkal vyrovnání. V poslední minutě zatáhl míč po pravé straně Pfleger, míč se posunul k Machovcovi a ten vyrovnal – 1:1. Domácí signalizovali ofsajdové postavení, ale rozhodčí Feitl branku uznal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Vstup do druhé půle vyšel Rudolfovu. Domácí tlak v závěru, vyrovnání nepřinesl

Jak skončil první poločas, začal i ten druhý. Ve 47. minutě zakombinovala na levé straně dvojice Žoček – Machovcem, kteří následně dostali míč do vápna, kde byl volný Pfleger a ten poslal hosty do vedení – 1:2. V 67. minutě vedl Rudolfvo už o dvě branky. Míč vybojoval na půlící čáře Sládek, ačkoli byl faulován, byla mu ponechána výhoda, zatáhl míč a centrem oslovil k zakončení Valentu, který se nemýlil – 1:3. Marně opět reklamovali domácí hráči ofsajd.

 

Hosté pak mohli domácí dorazit, ale Machovec, ani Sládek své šance neproměnili. V závěru tak přišlo drama. Necelých deset minut před koncem napřáhl k dalekonosné střele domácí Šafránek, hostující brankář Brůha pocítil silnější vliv zemské gravitace a tak si na míč jen lehce sáhl konečky prstů – 2:3. Díky kontaktní brance se domácí hráči, ještě nadechli k náporu a do posledních minut bojovali o vyrovnání. Rudolfov, už ale své těsně vítězství nepustil a napravil tak zaváhání z domácího hřiště. Sviny naopak vyšli potřetí za sebou bodově naprázdno.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Pro nás velmi, velmi cenné tři body. Myslím si, že v počasí jaké bylo, viděli diváci zajímavý, vyrovnaný a bojovný zápas. Rozhodovalo proměňování šancí, kdybychom využili všechny příležitosti, mohlo být skóre vyšší. Měli jsme trošku problém se sestavou, když jsme měli k dispozici jen jednoho hráče na střídání. Chtěl bych pochválit za výkon celý tým, všichni do jednoho zápas odmakali a za to jim děkuji."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - BEBČÁK Zdeněk (N), DVOŘÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.