Černý Dub mohutně dotahoval, ale Slavče si tři body vzít nenechala


Branky


0

Ve 2. kole čekal hráče Černého Dubu první zápas před domácími diváky. Jejich soupeřem byl tým Slavče, který první kolo doma deklasoval soupeře z Vrábče. Naopak domácí tým ztratil dobře rozehraný zápas v Římově, kde o půli vedli svěřenci trenéra Welsera 2:0. Nakonec z toho nebyl ani bod, když Římov otočil zápas ve druhém poločase i díky dvěma proměněným penaltám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavče opanovalo první poločas

Zápas začal ve svižném tempu a než se domácí hráči pořádně rozkoukali, prohrávali od úvodní minuty. Jakub Brousek si naběhl na odkopnutý míč Nocara, obehrál brankáře Trnku a míč uklidil do prázdné branky. - 0:1. Útočník hostí byl při chuti a o šest minut později si ten zpracoval míč před hranicí velkého vápna a střelou z otočky těsně minul Trnkovu svatyni. V 15. minutě poprvé zahrozili domácí, ale přímý kop Švercla zpacifikoval pozorný Vítek. Ve 33. minutě přišla další změna skóre, Brousek sklepnul balon Tůmovi, který prošel přes tři hráče a prostřelil Trnku - 0:2. Domácí se snažili odpovědět vzápětí, ale přímý kop Welsera vyrazil Vítek na roh.  Před odchodem do kabin tak potřetí v zápase udeřili hráči ze Slavče. Claudio Silva se dostal k míči na hranici pokutového území a střelou zakončil přesně - 0:3.

Hosty zřejmě ukolébal čtvrtý gól a domácí kousali do posledních vteřin zápasu

Ve druhém půli se na branku také dlouho nečekalo. V 52. minutě dostal Roman Brousek míč za obranou a uklidil míč do branky. - 0:4. Zápas se pro domácí nevyvíjel vůbec dobře a vypadalo to, že jim Slavče naloží pěknou nadílku. Ale po čtvrtém vstřeleném gólu, jakoby Slavče už slavilo vítězství a přestalo hrát. Toho domácí začali využívat a tlačili se před Vítkovu branku. V 60. minutě si na centr Tomáše naběhl Malovec, ale nastřelil jen tyčku. O pět minut později se Malovec opět dostal do šance, ale střelu zblokoval jeden z obránců. V 75. minutě se domácí konečně dočkali, Schneider prošel přes Vacha a následnou přihrávkou pod sebe oslovil k zakončení Welsera, který se nemýlil - 1:4. Hostujíí brankář Vítek se druhý poločas v bráně rozhodně nenudil. V 80. minutě se vytáhl s krásným zákrokem, když zlikvidoval střelu Welsera. Konec zápasu patřil jednoznačně domácím. V 85. minutě byl ve vápně faulován Schneider, následnou penaltu proměnil s přehledem Welser - 2:4. Na drama do posledních vteřin zápasu zadělal minutu před koncem Schneider, když si naběhl na centr Švercla a překonal brankáře Vítka - 3:4. Více však, už domácí hráči nestihli a tak si tři body za velmi vydařenou hodinku zápasu odváží soupeř ze Slavče.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): "O první půli nemá cenu snad ani diskutovat, jako bysme hráli fotbal prvně. Ale druhý poločas patřil jednoznačně nám, všichni jsme zvedli hlavu a z těch 4 gólů jsme si nenadělali a začali hrát konečně fotbal."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - POJAR Pavel (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.