Lišovu B vystřelil tři body Klabouch


Branky


0

Ve 2. kole přivítal tým Vrábče soupeře z Lišova B. Domácím nevyšlo vůbec první kolo a ze Slavče si odvezla debakl 8:1. To hosté vstoupili do sezony daleko lépe a před domácími diváky porazili nováčka ze Včelné 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov B proměnil v první poločase, jen jednu z mnoha šancí

Zápas začal v pozvolném tempu a hráči se nejprve seznamovali s úmorným vedrem, které panovalo v sobotu na většině fotbalových trávníků. Postupem času přebírali iniciativu zápasu hosté, kteří se několikrát vyhnuli ofsajdové pasti domácí obrany. Jenomže hráči Lišova neměli zrovna svůj den v zakončení. Největším spalovačem šancí se stal Tomáš Račák, který zahodil za první poločas tři gólové příležitosti. Ve 29. minutě byl v další akci zmiňovaný Račák, který šel do souboje s domácím brankářem Knytlem. Balon se po vzájemném šprajcu obou zmíněných, odrazil do strany na velké vápno, kde byl s dorážkou připravený Klabouch a míč poslal do sítě – 0:1. Za domácí měl největší šanci na vyrovnání Filištein, ale kličku brankáři Matouškovi nedotáhl do gólové tečky. Hosté se ve zbytku poločasu prezentovali, několik střelami zpoza vápna, ale ani jednou se jim nepodařilo trefit zařízení. Poločas tak skončil 0:1.

Druhý poločas moc pohledný fotbal nepřinesl

Druhý poločas hra poněkud uvadla. Oba týmy se uchýlily k nakopávaným míčům a tak byla k vidění pověstná kopaná, namísto fotbalu. Lišov B, ale držel domácí výběr na distanc od brankáře Matouška. Až v závěrečných minutách, kdy domácí vysunuli na hrot Martina Seethalera se domácí dostali do tlaku. Pomohl jim k tomu i fakt, že hosté začali bránit jednobrankový náskok. O ten mohli přijít v závěrečných minutách, kdy právě Seethaler hlavičkoval k tyči, ale Matoušek jeho pokus vyškrábl na rohový kop. Ze tří bodů se tak po závěrečném hvizdu, mohli radovat hosté z Lišova, kteří vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Do zápasu jsme nastoupili s jedinou změnou v sestavě, kdy Masničku, nahradil Běhounek. První poločas začal volně, ale postupně jsme měli více ze hry a kdyby jsme dali 5 nebo 6 branek, asi by se nikdo nedivil. Jenomže v zakončení se nám nedařilo a tak byl poločas jen 0:1. Druhý poločas se hrála spíše nakopávaná na obě strany, než pohledný fotbal. V závěru se vysunul domácí Seethaler na hrot a my jsme se v posledních minutách zatáhli a bránili jednobrankový náskok. To se nám nakonec podařilo a vezeme si domů tři body."



Počet diváků: 35. Rozhodčí: KNOTEK Václav - JURČÍK Eduard (N), FIKTUS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.