Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny přejely Nové Hodějovice. Na cestu jim zabalily sedm kousků


Branky


0

V 1. kole přitívtaly Trhové Svinby B, soupeře z Nových Hodějovic. Domácí tým opět bude v sezoně spoléhat na zkušené hráče, mezi které bude začleňovat co nejvíce mladých hráčů, protože široká úspěšná mládež se musí v mužích co nejdříve otrkat. Nové Hodějovice naskočili do nové sezony bez trenéra Tomáše Aibla, který po loňské sezoně ukončil činnost a nahradil jej Petr Beneda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trhové Sviny předvedly povedený vstup do zápasu

Trhové Sviny poskládaly na úvod zkušenou jedenáctku společně s dravým mládím a to na soupeře platilo od úvodních minut. Domácí byli běhavější, aktivnější a ve všech směrech lepší. To se potvrdilo už v 6. minutě, kdy se dostal míč k mladému Davidu Brůhovi a ten se v zakončení nemýlil - 1:0. A druhý zásah na sebe nenechal dlouho čekat. Přesně o dalších 5 minut se prosadil Horelica a domácí vedli o dvě branky. Hru nadále kontrolovali domácí hráči, ale gólové radosti se v první poločase, již nedočkali. Na druhé straně byl takřka bez práce brankář Karel Brůha a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro Trhové Sviny B.

Trhové Sviny přidaly dalších pět branek!

Pokud chtěli svěřenci hostujícího trenéra Benedy začít druhý poločas lépe a pokusit se o zdramatizování zápasu kontaktní branou, povedl se jim pravý opak. Domácí hráči během sedmi minut přidali další dvě branky a bylo po zápase. Nejprve se ve 48. minutě prosadil sedmnáctiletý Štrosser a o čtyři minuty později se v zakončení nemýlil Fabián. Trhové Sviny pokračovali v aktivní hře po celý zápas a brankář Hřib v brance Hodějovic, musel čelit dalším šancím domácím. Po hodině hry se trefil nejzkušenější hráč v dresu domácích Jan Gažák a bylo to 5:0. Hostům se v zápase naopak nedařilo prakticky nic a tak už pomalu začali vyhlížet, kdy rozhodčí naposledy foukne do píšťalky. Domácí si však schovali ještě dvě gólové akce. V 79. minutě přidal šestou branku Michal Marek a definitivní podobný výsledku dal tři minuty před koncem Tomek. Trhové Sviny si tak na úvod soutěže připsaly vysoké vítězství 7:0!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Ze zápasu jsme měli víc než soupeř, co se týče šancí i držení balonu. Myslím, že na první zápas jsme měli tým postavený dobře, běhavé mladíky doplněné zkušenými hráči. I přes plno šancí jsme v poločase vedli pouze 2:0, ale to jsme dohnali v poločase druhém. Teď už zbývá jen udržet tempo i v dalších zápasech."

FC Nové Hodějovice
Jakub Fodora (hráč): "Rád bych napsal den blbec, ale bohužel nemůžu. Domácí nás předčili ve všech fotbalových dovednostech. K tomu přidali běhavý fotbal na velkém hřišti, což nám rozhodně nevyhovovalo. Šancí jsme pár vytvořili, ale hlavně domácím. Sami jsme směrem dopředu měli jen několik náznaků, chyběl nám klid a štěstí v zakončení. Domácí předvedli opravdu kvalitní výkon, a pokud na něj naváží i v dalších zápasech, měli by se pohybovat v tabulce vysoko. Možná to bude vzhledem k výsledku znít komicky, ale z naší strany se povedl zápas asi jen brankáři Martinu Hřibovi, který nás uchránil od dvouciferného debaklu a kromě posledního gólu pramenícího z nepozornosti, kdy už každý z nás chtěl mít zápas za sebou, žádnou hrubou chybu neudělal."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - P. Randa [-] , J. Gažák [-] , J. Fabián [-] , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , M. Písko [-] , M. Marek [-] , M. Valut [-] , D. Tomek [-] , M. Němec [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - M. Rudolf [-] , M. Jáchym [-] , M. Hrdlička [-] , M. Straka [-] - D. Lojka [-] , L. Herda [-] , L. Kolář [-] , J. Fodora [-] - J. Tomeček [-] , Z. Kroupa [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - BEBČÁK Zdeněk (N), SAIKO Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.