3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice se třetí výhrou na podzim vzdálily poslední příčce


Branky


61. D. Lojka , 73. M. Rudolf , 84. J. Šíma
0

Poslední zápas podzimní části čekal na hráče Nových Hodějovic, kteří oproti loňské sezoně zažívají velmi perný podzim. Za první část uhráli pouze 6 bodů a společně s Vrábčí se dělili o poslední místo v tabulce. To nováček ze Včelné se drží v klidném středu tabulky. Minulé kolo poprvé ztratil první body na domácím hřišti a tak chtěl tuto ztrátu napravit u týmu ze spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v zakončenní bezzubý, zahodili i pokutový kop

Na podzim sráželi domácí hráče hlavně špatné vstupy do zápasu. A podobně začal i zápas se Včelnou, když hned v 1. minutě dostali hosté po faulu domácího Rudolfa výhodu pokutového kopu.  K exekuci se postavil kapitán Včelné Tondl, ale zaskakujícího brankáře Benedu nepřekonal. Včelná byla v prvním poločase nebezpečnějším týmem, ale na druhou stranu v zakončení prakticky bezzubá. Buď ztroskotali hostující hráči na domácí obraně, nebo své akce řešili až příliš složitě a o zakončení se sami připravili. Po jednom ze závarů před domácí brankou se hosté, dokonce na čtyřikrát snažili procedit míč z prostoru malého vápna za záda brankáře Benedy, ale obětavé zákroky domácí obrany jim v tom zabránili.

 

Domácí o sobě dali vědět, až v závěru prvního dějství, kdy běžel osamocen na hostujícího brankáře Krčína domácí Saiko. V zakončení se snažil napodobit legendární lob Karla Poborského, ale nedopadlo to podle představ. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas patřil domácím

Druhý poločas nabídl divákům celkem slušnou podívanou. Hrál se fotbal nahoru dolů a do šancí se začali častěji dostávat i domácí hráči. Nejvíce zlobil obranu Včelné, domácí Šíma, ale koncovka byla jeho největším nepřítelem. Nakonec se diváci přeci jen dočkali i gólů. Po hodině hry přišel dlouhý výkop brankáře Benedy, který prodloužil Saiko. Zdálo se, že míč v klidu sebere jeden z hostujících stoperů, ale míč mu projel mezi nohama a to byla šance pro hbitého Lojku, který míč převzal a střelou kolem brankáře Krčína poslal domácí do vedení – 1:0.

 

V 73. minutě dostali domácí výhodu přímého volného kopu z rohu velkého vápna. K míči se postavil Rudolf a levačkou zakroutil míč podruhé za záda brankáře Krčína – 2:0. Hosté se tlačili do útoku, ale kontaktní branka jim nebyla přána. A tak šest minut před koncem znovu udeřily Hodějovice. Domácí hráči sehráli rohový kop na krátko, Lojka se dostal s míčem od lajny k vápnu. Následná přihrávka i za přispění terénu prošla přes celé vápno až k nohám volného Šímy a ten střelou do protipohybu brankáře uzavřel na konečných 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Opravdu již tradiční zahájení utkání z naší strany. Už v první minutě hosté kopali penaltu, naštěstí pro nás ji neproměnili. V prvním poločase byly závary na obou stranách. Objektivně říkám, kdyby byli hosté v koncovce více přímočaří, mohli o poločase vést klidně 3:0. V druhém poločase jsme už i my přímo ohrožovali bránu soupeře, bohužel žádný z pokusů nebyl úspěšný. Více jistoty nám zajistil až po více jak hodině hry náš David „Šestý smysl“ Lojka. Soupeř ale pořád hrozil a nebylo nic jisté. Až druhá branka Michala Rudolfa z přímého kopu nám dodala klid a nemuseli jsme tak poslední minuty podzimu dohrávat ve stresu. Vybojovali jsme důležité 3 body a musím tým pochválit, všichni to řádně odmakali, kéž toho nasazení bylo na jaře v každém zápase."




Sestavy


FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - J. Fodora [-] , M. Straka [-] , L. Kolář [-] , J. Schaffelhofer [-] - T. Carda [-] , O. Saiko [-] , M. Rudolf [-] , J. Šíma [-] - D. Lojka [-] - L. Herda [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - J. Čaloun [-] , D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , V. Šálek [-] , J. Stanka [-] , J. Sekyra [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , V. Adamovský [-]

ŽK: 39. Z. Medula .
Hráči zápasu: M. Straka , D. Lojka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - NĚMEČEK Lukáš (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.