Lokomotiva drtivě narazila na hřišti Mokrého


Branky


49. R. Beneda , 71. D. Hrádek , 80. D. Hrádek , 82. Č. Alexa , 85. Š. Sahan (vl.) - 64. P. Kříž
0

V 11. kole přivítali hráči Mokrého tým Loko CB B. Hosté byli v tabulce jen o skóre druzí za vedoucím Úsilným a v případě vyšší výhry se mohli vyšvihnout do čela. Domácí chtěli přerušit pětizápasové čekání na výhru a tak se dalo očekávat vyrovnané střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší, domácí Hrádek zahodil penaltu

Domácí hráči minulé kolo potřetí za sebou prohráli a nic platné nebylo, že i třetí zápas po sobě nastříleli 3 branky. Hosté se doma dlouho trápili s Koloději, ale v závěru potvrdili roli favorita a strhli vítězství na svou stranu. V úvodních minutách byli hosté aktivnější a měli více ze hry. Domácí se bránili, a pokud se dostali k míči, snažili se podnikat rychlé protiútoky. Jeden z nich vyústil v největší šancí prvního poločasu, když dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop. K míči se postavil Daniel Hrádek, ale brankář Kadlec si s jeho pokusem poradil. Poločasové skóre tak bylo bez branek. 

Závěrečná pětiminutovka rozhodla o debaklu Lokomotivy

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím a po čtyřech minutách se přítomní diváci dočkali první branky. Obranu hostí překonal Beneda – 1:0. Lokomotiva, chtěla potvrdit roli favorita a po hodině hry se ji podařilo vyrovnat, když se trefil Kříž. Hra byla vyrovnanější, oproti první půli a domácí tým se dostal dvacet minut před koncem znovu do vedení. Zaváhání z prvního poločasu napravil Hrádek – 2:1. S ubývajícím časem se hosté začali více tlačit dopředu a v obraně začala hrát na tři beky. Toho dokázali využít domácí hráči drtivou pětiminutovkou. V rozmezí mezi 80. a 85. minutou se postupně trefili Hrádek, Čestmír Alexa a pátou branku si vstřelil do vlastní sítě Sahan. Mokré tak přerušilo pěti zápasové čekání na výhru stylově, když s pětibrankovým přídělem poslal domů s prázdnou, jednoho z adeptů na postup Loko ČB B.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas se nám konečně po několika nevydařených kolech povedl. Trenér zamíchal sestavou a přineslo to své ovoce. První půli měli více ze hry hosté, my hrozili spíše z protiútoků, které vyústily v penaltu, kterou Hrádek bohužel neproměnil. Druhou půli jsme se po vstřelení branky začali dostávat do tempa, dostávali více prostoru ve středu pole, a když Lokotka, při snaze zvrátit výsledek, začala hrát na tři obránce, navýšení skóre na sebe nenechalo dlouho čekat."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: BROM Josef - MATĚJKA Zdeněk (N), VANĚČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.