Hostující Strnad hattrickem řídil výhru svého týmu


Branky


0

Po týdnu volna, čekal na hráče Dívčic zápas v Kolodějích. Domácí hráči minulé kolo sahali po bodech na hřišti Lokomotivy, ale nakonec si neodvezli, i přes dvoubrankové vedení, ani jeden. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka domácích, nakopla hosty k obratu

Vstup do utkání vyšel domácím hráčům na výbornou. Už ve 2. minutě se dostal ke střele Tomáš Kubíček a přízemní střelou, která brankáře Dolejšího přeskočila, dal jednobrankové vedení Kolodějím - 1:0. Poté začali domácí hrát svojí hru, což byly dlouhé nakopávané míče na jejich útočníky. Dívčice se snažili hrát fotbal, ale většinou ztroskotaly na nepřesné přihrávce nebo nerovném terénu.

 

Na vyrovnání skóre se čekalo do 16. minuty, když se za půlkou hřiště napřáhl ke střele Václav Strnad a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Hosté se začali osmělovat a dostávat se k větším šancím. Jednu takovou využil Pavel Hezoučký, který vystihl přihrávku domácího brankáře a Dívčice tak šli do vedení – 1:2. Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit po dalším dravém průniku Hezoučký, ale v dobré pozici mířil jen do tyče. Do konce poločasu se už nic nestalo a hosté odcházeli do kabin spokojenější. 

Strnad dokončil hattrick a podtrhl tak tři body pro svůj tým

Nástup do druhého dějství byl poměrně opatrný, ale spíše se dostávali do hry domácí. Dlouhé nakopávané míče ale dívčická obrana v čele s Hájkem zdárně odvracela. Hosté spoléhali celý zápas na rychlé brejky za obranu a nebezpečné rohové kopy. Další dobrý pokus domácího týmu přišel ze standardní situace, ale naštěstí pro hosty nic v brance neskončilo. Poté přišla obrovská chyba domácích, když domácí obránce nahrál brankáři a ten chytil míč do ruky. Pískal se nepřímý volný kop z pěkných deseti metrů, bohužel Dívčice s ním naložili prachbídně a tak se stav neměnil.

 

V 77. minutě už se ale skóre měnilo. Václav Strnad utekl po pravé straně a střelou k levé tyči nedal brankářovi šanci - 1:3. O tři minuty bylo v hostujícím táboře ještě veseleji. Kišš zatáhl míč po levém křídle, utekl domácí obraně a naservíroval míč před branku Strnadovi a ten završil hattrick. Do konce zápasu bylo k vidění pár polo šancí na obou stranách, které však ke změně skóre nevedly a Dívčice se tak můžou radovat z vysokého vítězství – 1:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Začátek zápasu pro nás nevypadal dobře, ale z inkasovaného gólu jsme se naštěstí nesesypaly a do konce půle jsme výsledek otočily. Druhý poločas to vypadalo na dramatický souboj, ale Václav konečně prolomil střeleckou smůlu a padlo mu tam vše, do čeho kopl. (smích) Pro nás hodně důležité body, které nám dávají v posledním kole šanci na pěkné umístění v tabulce. Do utkání s Lokomotivou jdeme s jasným cílem a to je výhra."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hučík Marek - POLIDA Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.