Chrášťany si připsaly první body v této sezoně, pěti brankami to odneslo Lipí


Branky


0

Po sedmi odehraných kolech zbýval v tabulce jediný tým, který v aktuální sezoně ještě nebodoval. Byl jím domácí tým Chrášťan, který se chystal na první bodový zisk proti soupeři z Lipí. Jenomže hosté minulé kolo dokázali otočit zápas s Mokrým a nějaký ten bodík si chtěli odvézt i ze hřiště posledního celku tabulky. Ten se sice herně zvedl a minulé kolo byl lepším týme na hřišti Žabovřesek, ale nakonec si odvezl nejtěsnější možnou prohru 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťanům vyšel vstup do zápasu na jedničku

Před zápasem uctili hráči minutou ticha památku tragicky zesnulého bývalého hráče Miloslava Sadila. Poté už se domácí hráči soustředili na to, aby konečně uhráli nějaké body. Úvod jim vyšel náramně. Ve 2. minutě si pohrál s obranou hostí Roman Drozd a s pomocí lehké teče, načal skóre - 1:0. Domácí se dál snažili a odměnou jim byl ve 13. minutě druhý gól, když R.Drozd se na pravém křídle uvolnil a jeho nadýchaný centr v pohodě uklidil do sítě hlavou Vomáčka – 2:0. Hosté se do útoku dostávali sporadicky, a všechny náznaky akcí ve vápně spolehlivě likvidoval brankář Lhotka. Ještě do poločasu přidali domácí třetí branku, po vyšachování celé obrany po ose R.Drozd – Příhoda zavěsil do polo odkryté branky Bahleda. Chrášťany tak šly do poločasu za pohodlného vedení 3:0.

Domácí kontrolovali vývoj zápasu

Druhá půle psala podobný scénář jako ta první. Hned v úvodu vyslal Bahleda do brejku Boháče, ten se ve vápně uvolnil a střílený centr poslal do branky na zadní tyči skluzem Příhoda – 4:0. Domácí dál pokračovali v aktivní hře, Vomáčka měl dvě gólové možnosti hlavou, R.Drozd trefil tyč, v závěru dvou akcí neuspěl Bahleda. Další gól visel na vlásku, ale padl až v 71. minutě, kdy utekl R.Drozd, kterého hostující obrana zastavila jen pomocí faulu, a nařízenou penaltu s jistotou proměnil Příhoda – 5:0. Až za tohoto stavu se dostali ke slovu také hosté, po kolmé přihrávce středem proklouzl střelec Lávička a pokazil bezchybnému Lhotkovi čisté konto – 5:1. Skóre mohl ještě navýšit v samostatném úniku J.Kremsa, ale zakončení mu nesedlo a míč šel vedle. I přesto si domácí hráči poprvé v sezóně užili zaslouženého vítězství a potlesku diváků a hlavně prvních bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Chtěli jsme přerušit naši bodovou mizérii a konečně si připsat nějaké body. Vstup do zápasu nám vyšel výborně a po čtvrt hodině jsme vedli o dvě branky. Byli jsme lepší, soupeř se dostával do šancí sporadicky. Nakonec jsme si připsali zasloužené vítězství a první body do tabulky."

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Tragický výkon předvedli fotbalisté Lipíčka na hřišti posledních Chrášťan. Ty do sobotního utkání neměly na svém kontě ani jeden bod při skóre 5:16. Proti Lipíčku však byly od začátku do konce utkání lepším mužstvem a zaslouženě si připisují první letošní body. Domácí šli do vedení hned ve 2. minutě, ve 13. minutě přidali druhou trefu a šest minut před před přestávkou uzavřeli brankový účet první půle. Dvě minuty po přestávce zvyšoval již na 4:0 Příhoda a nepopůlárního bůra završil stejný hráč z penalty v 71. minutě. Za nás alespoň čestný úspěch zaznamenal tradiční střelec Roman Lávička."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: AIBL Tomáš - BOHÁČ Miroslav (N), BABOUČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.