Úsilné vyhrálo v Mokrém a posunulo se o skóre do čela tabulky


Branky


12. P. Houska , 61. P. Houska , 82. D. Hrádek - 31. T. Sláma , 35. J. Čada , 51. T. Sláma (p.) , 84. T. Sláma
1

Nejsledovanějším zápasem z pohledu tabulky, byl bezesportu souboj třetího Mokrého s druhým Úsilným. Domácí hráčum se v posledních kolech nedaří vítězit. Ačkoli ve třech posledních zápasech pokaždé vedli, získali jen dva body. V tom posledním jim nestačilo na hřišti Lipí, ani dvoubrankové vedení a zápas nakonec prohráli. To Úsilné si v posledním kole doma poradilo s Pištín jasně 5:0 a na body pomýšlelo i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré začalo dobře, ale hosté dokázali do poločasu výsledek otočit

Pokud chtěli hráči Mokrého rychle zapomenout na nevydařený závěr posledního zápasu na hřišti Lipí, pak proti Úsilnému se jim to povedlo. Ve 12. minutě se povedl domácím hráčům rychlý kontr po rohovém kopu hostů, převzal míč Dvořák a prošel s ním přes celé hřiště, kde předal míč nejlepšímu střelci Houskovi a domácí vedli 1:0. Jenomže inkasovaná branka nakopla hráče z Voselna, kteří měli míč častěji na svých kopačkách, a brzy přišlo vyrovnání, o které se postaral pro změnu nejlepší střelec hostujícího celku Sláma – 1:1. Aby toho nebylo málo, o čtyři minuty později se prosadil hostující Čada a poločasové skóre tak vyznělo lépe pro hosty v poměru 1:2. 

Domácí smazali dvoubrankové manko, ale poslední slovo měl autor hattricku Sláma

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Úsilnému. V 51. minutě byl faulován jeden z hostujících hráčů a následovala penalta. Otázkou je jestli zákrok byl před nebo ve vápně, nicméně rozhodčí Knotek ukázal na penaltový puntík a z něj se hostující Sláma nemýlil – 1:3. Zdálo se, že si jdou hosté pro tři body, jenomže domácí hráči nesložili zbraně a po hodině hry druhou brankou v zápase korigoval vývoj zápasu Houska – 2:3. Domácí hráči se tlačili za vyrovnání a toho se po zásluze dočkali v 82. minutě odcentroval tancer a hlavou se trefil Hrádek – 3:3. Bohužel Mokrému vydržela radost z vyrovnání pouhé dvě minuty. Úsilné dostalo možnost přímého volného kopu, ke kterému se postavil Sláma a bombou, která na mokrém trávníku dostala skluz, poslal přesně k tyči – 3:4. Nejlepší střelec hostí, tak uzavřel hattrick a pro svůj tým vystřelil tři body, které tým posunuli po tomto víkendu do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Podle komentáře hráči z Úsilného byli asi na jiném zápase. Prvních 20 minut jsme tempo hry určovali my a hráči Úsilného si pouze nadávali do debilů a s naší kombinační hrou měli velké problémy. Odměna přišla v podobě vstřelení branky, kdy Dvořák prošel lehce přes tři hráče a zapomenutý Sláma v obraně nevystavil Housku do ofsajdu a ten se z velké blízkosti nemýlil. Po vstřelené brance jsme přestali běhat a otěže hry převzali hráči z Úsilného. Hned, jak dostali trošku prostoru v našem vápně, vstřelil dvě rychlé branky. V druhém poločase hráč Úsilného běžel v samostatném úniku. Toho fauloval Rottner metr před vápnem, ale rozhodčí z kruhu nepochopitelně ukázal na pokutový kop. Hráči z Úsilného se již snažili zápas v poklidu dohrát. Nás penalta zdravě naštvala, zabojovali jsme a dokázali vyrovnat. Bohužel po vyrovnání přišel přímý kop před našim vápnem a Sláma žblabuňkou, která sklouzla po mokré trávě, vstřelil vítězný gól. Hráčům z Úsilného gratuluji ke třem bodům, ale trocha objektivnosti by komentátorovi neuškodila."

Úsilné
Robert Novák (hráč): "Od úvodních minut jsme měli více míč na svých kopačkách, ale byli to hosté, kteří šli do vedení. Inkasovaná branka nás nakopla a dvěma góly jsme zápas do poločasu otočili. Zkraje druhé půle jsme přidali další gól a vše nasvědčovalo tomu, že si jdeme pro tři body. Jenomže pak se nám přestalo dařit a domácí dokázali vyrovnat. Naštěstí máme v týmu Tomáše Slámu a ten z přímého kopu bombou k tyči rozhodl o naší výhře."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , V. Klement [-] , M. Tyl [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-] -

Úsilné
R. Novák [-] - P. Hála [-] , P. Vazač [-] , S. Havlín [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-] , M. Fajtl [-] , O. Samek [-]

ŽK: 29. R. Rottner , 51. Č. Alexa , 51. N. Alexa , 87. L. Tancer - 79. P. Vazač , 90. P. Pícha .
Hráči zápasu: L. Tancer - O. Samek , T. Sláma .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KNOTEK Václav - MATĚJKA Zdeněk (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2016 20:16
Utkání skončilo 3:4, za hosty Sláma 3 (1 z penalty), Čada.