Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí dokázalo smazat dvoubranové manko a dokonce zápas dovést do vítězného konce


Branky


0

V 8. kole přivítal tým Lipí na svém hřišti mužstvo Mokrého. Domácí hráči minulý víkend zvítězili na hřišti Pištína a třemi body chtěli potěšit i domácí fanoušky. V cestě jim stálo Mokré, které v letošní sezoně ještě neprohrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel úvod zápasu, domácí do poločasu snížili

Neporažený celek Mokrého poslední dva zápasy remizoval, když pokaždé přišel o vítězství, až v závěru utkání. Úvod zápasu vyšel hostům, když se mohli opět opřít o střelecké duo H+H. V 8. minutě se dostal po nedorozumění našich hráčů k balónu Daniel Hrádek a pohodlně přidal svou osmou letošní trefu - 0:1. O dvanáct minut později potrestal další zaváhání domácích pro změnu nejlepší střelec soutěže Petr Houska - 0:2. Domácí hráči však dokázali zápas před odchodem do kabin zdramatizovat. Šest minut před první pauzou vhazovali domácí aut, Klečka skvěle předložil Romanovi Lávičkovi, jenž prostřelil Alexu - 1:2.

 

Závěrečné drama mělo pro domácí tým šťastný konec

Domácí se nepoučili z mizerného vstupu do první půle a brzy opět prohrávali o dvě branky. V 57. minutě se po hrubé chybě domácí obrany řítil sám na Macháčka Petr Štumbauer a tváří v tvář proti gólmanovi nezaváhal - 1:3. Inkasovaná branka Lipí nepoložila, ba naopak. Najednou to bylo domácí Lipí, kdo byl aktivnějším celkem a brzy se také dočkali kontaktní branky.

 

Kruťko byl v 65. minutě při zpracování dlouhého balónu stažen v pokutovém území a pískala se penalta. K té se tentokrát postavil Ondřej Kaše, jenž poslal Alexu na druhou stranu a snížil na rozdíl jediné branky -  2:3. Domácí vycítili šanci na vyrovnání a dočkali se! V 78. minutě se po závaru v hostujícím vápně zmocnil balónu Martin Svoboda a jeho střela levačkou byla přesná - 3:3. Lipí bylo najednou úplně jiným mužstvem a hosté byli jako opaření.

 

Senzační obrat dokonal k obrovské radosti domácích o dvě minuty později Petr Klečka. Ten dopravil balón hlavou do sítě po typické akci z dlouhého autového vhazování Ondřeje Kaše, které k osamocenému útočníkovi Lipí prodloužil na zadní tyč Kruťko - 4:3. To byl pro hosty šok, ze kterého se již nedokázali vzpamatovat. Domácí ve zbývajících minutách poctivě bránili a nedovolili mokerským střelcům ohrozit Macháčka. Lipí tak slaví druhé vítězství v řadě a ve velice vyrovnané tabulce se přiblížilo nejvyšším příčkám.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Po vítězství na hřišti Pištína jsme hostili dosud neporažené Mokré. A dlouho to vypadalo, že neporazitelnost hostujících hráčů bude přetrvávat i po vzájemném derby. V 57. minutě vedli hosté o dvě branky a nic nenasvědčovalo tomu, že by si neměli odvézt všechny body. My jsme ale ukázali, že se nevzdáváme za žádné situace a díky fantastickému závěru slavíme velmi cenné vítězství."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Do třetice jsme zopakovali to samé. Hrajeme dobře v klidu, dostaneme se do vedení. Pak ovšem přijde gól soupeře a naše hra se sesype. Tentokrát nám nestačilo ani dvoubrankové vedení. Musíme se zvednout, i když doma proti Úsilnému nás nečeká nic jednoduchého."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , R. Fojtík [-] , R. Lávička [-] , J. Daňhelka [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , D. Čáp [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] , V. Klement [-] , M. Tyl [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-] -

ŽK: 42. R. Lávička , 49. J. Růžička , 63. Z. Jinek , 73. P. Klečka , 88. J. Macháček - 14. R. Rottner , 60. M. Tyl , 70. P. Štumbauer , 81. L. Tancer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BROM Josef - BABOUČEK Josef (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.