Šlágr kola v Dubenci neměl vítěze


Branky


0

V 8 .kole se hrál v Dubenci šlágr kola. Domácí Dívčice aktuálně na čtvrtém místě, hostili třetí Borek. Hosté se v posledních dvou zápasech začali dostávat do formy, když získali 6 bodů, při skóre 9:0. Domácí Dívčice měli za sebou vítězný víkend v Pištíně. Jenomže domácí hřiště je pro ně zatím zakleté. Ve třech podzimních zápasech dokázali doma uhrát jediný bod a inkasovat 12 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frank poslal hosty zaslouženě do vedení

Šlágr kola začali aktivněji a lépe hosté. Borek začal od začátku napadat soupeřovu rozehrávku a dočkal se hned v 7. minutě vedoucí trefy. Martin Šulista vybojoval míč, posunul ho na Franka a ten střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť – 0:1. Ve 20. minutě zahrávali hosté standardní situaci, Frank našel hlavu Tengla, ale brankář Dolejší jeho pokus zneškodnil. O pět minut později mohli vyrovnat domácí, když se za obranu hostí dostal Hezoučký a mohl jít sám na branku. Jenomže domácí forvard v domnění, že mu byl máván ofsajd, přestal hrát. Potrestat to mohli hosté těsně před odchodem do kabin. Po centru Franka se ocitl ve vyložené šanci Tengl, ale slabým zakončením nechal vyniknout brankáře Dolejšího. První poločas tak vyzněl lépe pro hosty, kteří zaslouženě vedli. 

Dívčice dokázaly ve druhé půli smazat dvoubrankové manko

Do druhého vstoupili daleko lépe domácí hráči, kteří se tlačili za vyrovnáním. Na branku hostí se valil útok za útokem, ale se všemi šancemi si poradil pozorný brankář Korbel. Největší šanci měli domácí hráči po střele Tvrzického, který vystřelil zpoza vápna, střela zaplavala, ale reflexivní zákrok Korbela zachránil hosty od pohromy. Borek čekal na chybu domácích a snažil se užívat otevřených vrátek v jejich obraně. Bohužel pro ně si jejich nejlepší střelec Tengl neobul střelecké kopačky.

 

Po další spolupráci s Frankem, střílel z vápna vysoko nad. Vzápětí po rychle vhozeném autu, postupoval sám z úhlu na brankáře, ale střela šajtlí, jen těsně minula branku. Dívčice svůj tlak stupňovaly a zejména domácího Tvrzického bylo plné hřiště. Svým výkonem převyšoval všechny hráče na hřišti o vyšší level. Jenomže v 74. minutě přišel další gólový úder hostí. Frank postupoval středem hřiště, vyměnil si míč Tenglem a druhý jmenovaný prolomil své sobotní střelecké trápení – 0:2.

 

Zdálo se, že o vítězi je rozhodnuto. Jenomže domácí hráči nesložili zbraně a za dvě minuty vykřesali jiskřičku naděje na bodový zisk. Nedůslednost ve vápně hostí využil pozorný Hezoučký a střelou kolem Korbela snížil na 1:2. Za další dvě minuty bylo v domácím táboře ještě veseleji. Po centru ze strany se prosadil Vladimír Valenta a srovnal na 2:2. Hosté se museli v závěrečných minutách hodně bránit, aby uhráli alespoň bod. Poslední střelu, však vyslal hostující smolař Tengl, ale ani tentokrát si na brankáře Dolejšího nepřišel. Pohledný zápas, který svou úrovní převyšoval III. třídu tak skončil konečnou remízou 2:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do utkání jsme nevstoupili dobře a hráli jsme až moc vlažně. Z toho také vyplynul gól na 0:1. Kazili jsme spoustu přihrávek a první poločas jsme neodehráli dobře. Ve druhém poločase se hra zlepšila a soupeře jsme zatlačili, vytvořili si šance, bohužel jsme v 74. minutě inkasovali podruhé a nevypadalo to dobře. Závěr zápasu patřil nám. Během tří minut jsme dokázali utkání vyrovnat. Ke konci zápasu jsme Borek zatlačili a nepustili je téměř k ničemu, ale vítěznou branku se nám vstřelit nepodařilo."

FK Borek
Tomáš Tengl (hráč): "Chci se klukům na jednu stranu omluvit, dnes jsem neměl štěstí. Kdybych ze šesti šancí proměnil alespoň polovinu, mohlo být po zápase. Bohužel se tak nestalo. I přesto jsme vedli 2:0 a musíme si umět pohlídat. První gól jsme domácím darovali doslova na podnose. Pak už byla otázka času, jestli uhrajeme remízu nebo domácí zápas otočí. Remíza odpovídá průběhu, i když jsme měli ke třem bodům blízko. Luboš Tvrzický odehrál výborný zápas, nechápu, kde bral síly, byl všude."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: JINDRLE Karel - VOVES Pavel (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.