Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloděje doma nadělily Boršovu bůra


Branky


0

V zápase dvou celků, které se nacházely na konci tabulky, hostily Koloděje nováčka z Boršova B. Domácí hráči měli jeden bod náskok před svým sobotním soupeřem a v domácím prostředí chtěli navázat na poslední domácí výhru proti Chrášťanům. Hosté zase chtěli ukončit nelichotivou bilanci ze hřišť soupeřů, když v dosavadním ročníku na cizích hřištích neuhráli ani bod při skóre 0:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov se dostal do vedení, ale domácí čtyřmi góly otočili vývoj zápasu

Vstup do zápasu vyšel lépe hostům, kteří po pěti minutách hry měli velkou příležitost prolomit střeleckou nemohoucnost na venkovních hřištích. Po faulu domácího Brázdy, zahrával Soukup pokutový kop, který bezpečně proměnil – 0:1. Jenomže, od té doby na hřišti začalo fungovat pouze domácí mužstvo. O pět minut později se dostal k míči domácí Jan Kubíček a technickou střelou kolem brankáře Machaty srovnal na 1:1.

 

Domácí trenéři pak využili hokejového střídání a do hry poslali nestárnoucího Adámka a Tomáše Kubíčka. Právě oba jmenovaní se postarali o další gól domácích. Po faulu na Čecháčka, dostaly Koloděje možnost přímého volného kopu. Ten ještě v době, kdy se hosté stavěli do zdi, rychle rozehrál Adámek a lehká teč Tomáš Kubíčka, uklidila míč do sítě – 2:1.

 

Ve 35. minutě krásně nacentroval z pravé strany Brázda a efektní nůžky Čecháčka skončily třetí brankou domácích. Poločas pak zakončil sólem po pravé straně Brázda, který ještě vyšperkoval celou akci kličkou brankaři a uzavřel poločasový účet na 4:1 pro Koloděje. 

Domácí ve druhé půli zápas kontrolovali

Druhý poločas se pak hrál v uvolněném tempu. Domácí kontrolovali vývoj zápasu a po hodině hry přidali pátou branku. Opět neméně krásná branka, jako ty předchozí. Jakub Kubíček se dostal k míči a z dobrých třiceti metrů jej napálil směrem na hostující branku. Míč směřující do šibenice se otřel o tyčku a zapadl do druhého koutu Machatovi branky. Snahu hostí se zápasem něco udělat, nelze upřít, ale do konce už žádná branka nepadal a tak se z výhry 5:1 radovali domácí hráči. 



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Jaroslav Čecháček (hráč): "Zápas začali lépe hosté, když šli do vedení proměněnou penaltou. Pak jsme převzali režii zápasu do vlastních rukou a čtyřmi pěknými trefami zápas otočili. Ve druhé půli jsme se prosadili ještě jednou a to brankou, která byla takovou pomyslnou třešničkou naše vítězství."

FK Boršov nad Vltavou B
Peter Fabián (trenér): "Bez 4 hráčů základní sestavy se nedařila kombinace, nicméně pozitivní je to, že několik nastoupivších hřáčů, kteří doposud nehráli, nezklamalo. Soupeř vytěžil z minima maximum a proměnil všechny své šance. Navíc střelci se prezentovali krásnými góly z nichž by určitě dva kandidovaly na gól měsíce."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - A. Baťha [-] , K. Kohout [-] , S. Miřátský [-] - L. Polida [-] , J. Kubíček [-] , J. Deák [-] , R. Brázda [-] - J. Kubíček [-] , J. Čecháček [-] , J. Suchan [-]

FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - L. Matoušek [-] , R. Šafařík [-] , J. Soukup [-] - D. Bíba [-] , Z. Švejda [-] - D. Vávra [-] , J. Langer [-] - L. Uhlíř [-] , P. Křemen [-] , B. Anderle [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: BROM Josef - POLIDA Václav (N), SOUKUP Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.