Mokré přišlo o vítězství v poslední minutě


Branky


0

V 7. kole III. třídy skupiny přivítal neporažený tým Mokrého soupeře ze Žabovřesek. Domácí hráči ztratili první dva body v soutěži minulý víkend na hřišti Dívčic. Ačkoli vzhledem k průběhu zápasu to byl nakonec cenný bod. Hosté minulý víkend dokázali poprvé naplno bodovat na domácím hřišti, kde bodovali za tři body až na třetí pokus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru první půle udeřil domácí Návara

Domácí hráče nečekal jednoduchý soupeř. O tom se přesvědčil v samotném zápase, kdy se nehrál příliš kombinační fotbal. Hrál se vyrovnaný fotbal a o něco více práce měl domácí brankář Norbert Alexa. Naštěstí pro jeho tým, žádná střela neprošla za jeho záda. Když už se zdálo, že poločas skončí bez brankovou remízou, přišla akce domácího týmu, na jejímž konci byl Návara, který poslal Mokré do vedení – 1:0. Do kabin tak šli nakonec spokojenější domácí hráči.

Pilný vystřelil Žabovřeskám bod v poslední minutě zápasu

Pokud měl domácí hráče gól do šatny nabudit, před vstupem do druhé půle, tak na začátku druhého dějství to spíš vypadalo, že inkasovaná branka nabudila hostující Žabovřesky V 52. Minutě zahrával standardní situaci hrdina hostí z minulého víkendu Formánek a jeho centrovaný míč proletěl celým vápnem a zapadl přesně na zadní tyč – 1:1. Mokré však nechtělo podruhé za sebou ztratit body a necelých dvacet minut před koncem, si zvalo vedení zpět, když se prosadil Štumbauer – 2:1. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí obrana včele s brankářem odolávala. To platilo, až do závěrečné minuty, než Hüttner odcentroval a na Pilného, který poslal míč nekompromisně pod břevno – 2:2. Žabovřesky tak opět ukázaly, že hrají do posledního hvizdu a na hřišti Mokrého vybojovaly cenný bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Neatraktivní zápas, přizpůsobili jsme se hře Žabovřesek a nakopávali, než aby jsme si přihráli a přehráli je kombinací. Škoda, že v poslední minutě zápasu jsme si nepohlídali vedení."

TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (kapitán): "Dnes to byl z naší strany pěkný fotbal. Kombinační a se spoustou šancí. Bohužel jsme nebyli tolik efektivní v koncovce. Je škoda, že jsme nepřivezli tři body, i když na ně určitě bylo, ale bod bereme všemi deseti."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - MATĚJKA Zdeněk (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.