Koloděje si odvezly z Borku nepopulárního bůra


Branky


10. T. Tengl , 29. L. Kantor , 32. T. Tengl , 39. T. Tengl , 85. M. Londin
0

Borek měl za sebou týden volna a po čtrnácti dnech se znovu představil na domácím hřišti. Jejich protivníkem byl tým Koloděj, který minulé kolo poprvé zabral za tři body a chtěl si na venkovních hřištích vylepšit reputaci, když ve dvou zápasech inkasoval 15 branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli jasně lepší a rozhodli o vývoji zápasu do poločasu

Po týdnu volna čekal na Borek oblíbený soupeř z Koloděj. Podle statistik si poslední roky domácí otvírají střelnici proti nim. Už jen to, že soupeř se čtvrt hodiny před zápasem sešel v 11 lidech, naznačovalo, že by to nemělo být jinak. Borek začal aktivně, snažil se kombinovat po stranach a v desáté minutě se dočkal. Kolouch zatáhnul balón po lajně, odcentroval na penaltu, kde se Tengl dostal před obránce a "střelou" pravou nohou prostřelil gólmana mezi nohama. Byl to tak zřejmě jeho první gól pravačkou, kterou má většinu své kariéry spíše na opírání.

 

Brzký gól dal Borku křídla a snažil se tlačit dopředu. Zapomínal ale na zadní vrátka, kdy hosté nakopli dlouhý balón na útočníka a snažili se něco vymyslet. K většímu ohrožení branky to ale nevedlo. Domácí se snažili střílet ze střední vzdálenosti, dvakrát Frank vystrašil gólmana, ale ujala se až třetí střela, kdy Endlicher odcentroval z levého křídla na vápno a Kantor prostřelil vše, co mu stalo v cestě 2:0. Hned o pár minut později dnes velice agilní Endlicher opět odcentroval do vápna, kde našel Tengla a ten střelou o tyč na zadní dával už na 3:0.

 

Domácí začali kombinovat a ve 39.minute zakončil Tengl hattrick když vystihl přihrávku stopera a šel sám na brankáře Dvořáka. Střelou na zadní po zemi mu nedal šanci – 4:0. Hned o dvě minuty později přihrál hostující gólman opět Tenglovi a ten šel zase sám, tentokrát ale Dvořák skvěle zasáhl nohou a střelu vyrazil. Hosté vypadali na ručník a byli rádi, že rozhodčí zapískal konec prvního poločasu. 

Ve druhé půli tempo hry opadlo

Do druhého poločasu diváci očekávali další uragán v podání domácích, ale opak byl pravdou. Borek přistoupil na chodící hru hostů a jako by na hřišti byl úplně jiný tým. Koloděje začali Borek přehrávat a dostali se k největší šanci zápasu, když hostující útočník střílel z penalty ale Korbel v domácí brance to "pocukroval" a šanci vyrazil na roh. V 60. minutě měl šanci domácí Jeremiáš, ale vysoko přestřelil. Když už se Borku podařilo dát gól hlavou, Kolouchovi pro ofsajd nebyl uznán. Borek se dál snažil střílet za vápnem dvakrát Vrba vysoko do lesa, Frank, Hanzl ale žádná se neujala. Až v 85. minutě načechral Frank centr do vápna přímo na hlavu Londina a ten se nemýlil - 5:0. Do konce zápasu už se nic vážného neodehrálo a Borek zaslouženě vyhrál 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Tomáš Tengl (hráč): "Zaslouženě jsme vyhráli, ale druhý poločas byl z našeho pohledu totálně na nic. Místo abychom jim dali deset gólů tak to jen tak odkopeme, aby se neřeklo. Takový výkon určitě nebude stačit proti Dívčicím na jejich horké půdě. Hosté předvedli bojovný výkon. Smekám před Martinem Adámkem, klobouk dolů. A gólman hostů také podal pěkný výkon. Jinak, by to bylo asi víc."




Počet diváků: 58. Rozhodčí: STACH Josef - PETERKA Josef (N), TAJČ Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.