Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery si odváží z Kosiček čtyřbrankové vítězství.


0

Hosté ze Stěžery si vítězství zajistili už v podsatě v první půli. V druhé už se v podstatě jen zápas dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku lepší.

Hostům se povedl vstup do utkání a svého soupeře lehce přehrávali. Domácí se sice občas dostali do tempa, ale narozdíl od hostů se nedokázali prosazovat. Stěžery si sice nevytvořily žádné velká kvantum šancí. Domácím ale udělili lekci z produktivy a tak v podstatě každá jejich velká šance skončila gólem. Za první poločas stihli vstřelit góly 3 a v podstatě už rozhodli utkání.

Vyrovnaná druhá půle.

V druhé půli se už hrál vyrovnaný zápas, s minimem šancí. Jediným světlím okamžikem byl čtvrtý gól hostů. Jinak se už neodehrálo pro oko diváka nic výrazného. Hosté si tak odvážejí z Kosiček pohodovou výhru 0:4. Ta jim pomohla se dostat na páté místo před Dohalice.



Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - J. Mráz [-] , M. Černý [-] , M. Kvaček [-] , D. Bouška [-] - J. Černý [-] , T. Koóš [-] , V. Beneš [-] , L. Havlín [-] - M. Stránský [-] , J. Šanda st. [-] (35. R. Koliáš [-] )

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - J. Ducháček [-] , D. Spielvogel [-] (82. M. Samšeňák [-] ) , A. Mlateček [-] , O. Široký [-] - T. Tušic [-] (32. J. Mokrejš [-] ) , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] , J. Samšeňák [-] - K. Vácha [-] , M. Bílek [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.