Dívčice si připsaly třetí výhru venku, Chrášťany zůstávají bez bodu


Branky


0

Chrášťany neprožívají zrovna povedený start do soutěže. Ze čtyr odehraných zápasů, nezískali ani bod a v tabulce se krčí na posledním místě. Špatný vstup do soutěže, chtěli napravit doma proti Dívčicím. Hostům se ovšem venku daří, ze dvou zápasů získali plný počet bodů a políčeno na bodový zisk, měli i v tomto kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hezoučký poslal hosty do vedení

Dívčice vstoupily do zápasu rozhodně lépe než soupeř z Chrášťan. Poprvé prověřil domácího gólmana Lhotku dívčický záložník Vladimír Valenta, když jeho střelu k tyči vyrazil na roh. Následně nebezpečně střílel Strnad a o chvíli později z prostoru penaltového puntíku Tvrzický, ovšem jeho pokusu chyběla razance i přesnost. Za pár minut, už se měnilo skóre. Střelecký účet zápasu otevřel ve 25. minutě Pavel Hezoučký, který po faulu na Strnada překvapil z přímého kopu domácího brankáře - 0:1.

 

Poté přišlo několik slibných příležitostí hostujících hráčů, ale ani jedna šance neskončila brankou. Hrál se především fotbal plný soubojů někdy až za hranicí pravidel. Domácí si větší možnost ke vstřelení branky nevytvořili a spíše zkoušeli překvapit hostující obranu dlouhými nakopávanými balóny. Do konce půle už nikdo branku nevstřelil a tak se odcházelo do kabin za jednobrankového vedení hostí. 

Hezoučký přidal druhou trefa, domácí v přesilovce jen snížili

Hned v úvodu druhého poločasu mohlo být vedení Dívčic dvougólové, ale to by nesměli hráči zahazovat slibné šance. Naštěstí se hosté dočkali už v 51. Minutě, když se podruhé v zápase trefil Hezoučký – 0:2. Rozhodčí branku uznal i přes signalizovaný ofsajd domácího pomezního. Hosté byli rázem na koni a hned o chvíli později se do vápna probíjel Kišš a moc nechybělo k tomu, aby z této situace vytěžil gól.

 

Poté přišla situace, která hostům nepřispěla ke klidnému dohrání zápasu. Po dvou žlutých kartách šel předčasně pod sprchy Lexa a hosté museli dohrávat o deseti. I přesto si dokázali vytvořit mírný tlak, ale nic z toho nemělo gólový efekt. Konec zápasu už provázela spíše nervozita, než fotbal a domácím se podařilo z mírného tlaku ještě snížit, díky Svatošovi, který se prosadil dvě minuty před koncem. Více domácí hráči nestihli a tak si Dívčice odvezly všechny body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Utkání v Chrášťanech bylo zase plné bojovnosti a soubojů někdy až za hranicí pravidel. Myslím si, že jsme ho zvládli dobře a měli i více ze hry. Škoda jen, že jsme nedali víc branek, příležitosti k tomu určitě byli. Důležité jsou tři body a ty máme."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KNOTEK Václav - VACHUTA Tomáš (N), VOVES Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.