4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva B doma proti nováčkovi z Boršova nezaváhala


Branky


8. P. Liška (p.) , 23. J. Vaněček , 75. R. Fošum , 79. R. Fošum
0

Vedoucí tým skupiny A III. třídy Loko CB B, přivítal na svém hřišti Boršov B. Hosté si doposud připsali v soutěži tři body a poslední zápas nestačili na hráče Borku. Domácí výběr naopak jasně vyhrál na hřišti Lipí, kde byl lepším týmem. Jasným favoritem, byl i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká penalto pro Loko CB B uklidnila domácí hráče

Domácí začali naplňovat roli favorita po necelé desetiminutovce hry. Petrou se ve vápně obtáčel, kolem hostujícího obránce, ten si jej přidržel a následoval pokutový kop, který nařídil rozhodčí k nelibosti hostujících hráčů. Míč si na penaltový puntík postavil Liška a nezaváhal – 1:0. Domácí byli nadále aktivnějším týmem a snažili se přidat další branku. To se povedlo ve 23. minutě, kdy se po kombinaci ve vápně prosadil Vaněček – 2:0.

Boršov ohrozil domácí branku všeho, všudy dvakrát. Jedna střela šla vedle a s tou druhou si poradil domácí brankář Kadlec. Lokomotiva si vytvořila další šance, ale ty zůstaly ve zbytku prvního poločasu nevyužity. 

Fošum pojistil dvěma góly domácí výhru

Druhý poločas hráli domácí s vědomím dvoubrankového vedení a nikam se zbytečně nehnali. Hosté se snažili o kontaktní branku a postupem času začali nechávat vzadu více otevřená vrátka. Toho v závěrečně čtvrt hodince dvakrát využili domácí Fošum.

V 75. minutě nejprve zakončil svůj sólový nájezd kličkou brankáři Machatovi a střelou do odkryté branky – 3:0. O čtyři minuty později se pak prosadil přesnou střelou z vápna. Zbytek zápasu se pak už dohrával v klidném tempu. Domácí hráči si tak připsali do tabulky další tři body a v čele tabulky odskočili druhému Mokrému na tři body. Soupeř má však zápas k dobru. Naopak hosté si po víkendu o jedno místo pohoršili a za nimi v tabulce zbývá, už jen tým Chrášťan.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (trenér): "Do zápasu jsme šli s tím, hlavně soupeře nepodcenit, což se nám občas stává. Zápas jsme, ale zvládli a pomohl i brzký gól. Sice hra občas vázla, při kombinaci nám odskakoval míč, za což mohl i horší terén, protože bylo mokro. Občas jsme se nechali strhnout k nakopávaným míčům, ale jinak to bylo pro nás poklidné utkání. Chtěl bych ocenit i výkon hlavního rozhodčího Broma, který trošku nezapadá do koloritu okresních soutěží. Pohybuje se po celém hřišti a nestojí v kruhu, tak jak to bývá zvykem. Kéž, by takových rozhodčích bylo v soutěži víc."

FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér): "Utkání mělo docela dobrou úroveň. Naši hráči mile překvapili zlepšenou hrou a byli velkému favoritovi v některých částech utkání vyrovnaným soupeřem. Domácí byli ale lepší protože dokázali lépe kombinovat a střílet branky, i když první gól (v 9 min.), dle mého názoru, padl z přísně odpískané penalty. V závěru utkání, kdy jsme chtěli výsledek zkorigovat, jsme otevřeli hru a nechtěně tak umožnili soupeři dvěma góly do otevřené obrany pečetit své vítězství."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
T. Kadlec [-] - J. Vaněček [-] , P. Kamiš [-] , Z. Gregor [-] , M. Janda [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , P. Liška [-] , R. Kadlec [-] , J. Zýka [-]

FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , L. Matoušek [-] , J. Šimeček [-] - D. Friedl [-] , M. Mavrodiev [-] , V. Anderle [-] , J. Zevl [-] - D. Bíba [-] , J. Langer [-]

ŽK: 42. R. Kadlec , 85. J. Petrou - 30. F. Pokorný , 49. V. Anderle , 62. J. Soukup .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BROM Josef - MALÁK Štefan (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.