Dívčice se rozešly s Mokrým nerozhodným výsledkem


Branky


62. P. Hezoučký (p.) - 46. D. Hrádek
0

V 6. kole III. třídy skupiny A, přivítaly Dívčice tým Mokrého. Domácí získali doposud šest bodů, ze dvou venkovních zápasů. Naopak doma se jim vůbec nedařilo, když rovněž ve dvou zápasech nezískal ani bod a navrch hrozivé skóre 2:11. Napravit dojem před domácím publikem, chtěli v utkání s Mokrým. To ovšem soutěží zatím prochází, jako nůž máslem. Tři zápasy, tři výhry a hlavně 22 nastřílených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dívčice byly aktivnější, ale poločas skončil bez branek

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří si vytvořili tlak a vysunutým pressingem nedali hostům šanci rozjet nějakou kloudnou kombinaci. Útočné akce domácích, ale vedli jen k rohům nebo střelám nad branku. Hráči Dívčic však dále útočili a dostávali soupeře pod tlak, Mokré kupilo v kombinaci chybu za chybou a vůbec se nemohlo dostat do zápasu. Domácí tlačili dál a postupem času si začali vypracovávat i velké brankové příležitosti. Hezoučký utekl hostující obraně, předložil míč na Špána, ale domácí záložník šanci trestuhodně zahodil. Slibné příležitosti měl i Hezoučký a Kišš, ale ani jedna neskončila brankou a poločas tak skončil nerozhodně. 

Morké začalo lépe, následný tlak domácích vedl jen k vyrovnání

Druhá půle začala katastrofálně pro domácí mužstvo. Dívčická obrana špatně odkopla míč a hosté navíc v podstatě z první vážnější akce strhli vedení na svou stranu, když se trefil Hrádek – 0:1. Přesto nebylo nic rozhodnuto, byť domácí měli trvalou převahu, hosté občas dokázali z brejku zahrozit. Domácí hráči se po obdržené brance nesložili a začali soupeře nebezpečně ostřelovat. Buď ovšem narazili na výborného brankáře Alexu nebo svou vlastní nepřesnost.

 

V 62. minutě přišel jeden z klíčových momentů v zápase. Hezoučký utekl hostující obraně a následně byl faulován. Hlavní arbitr se nerozmýšlel a zapískal pokutový kop, který sám faulovaný bezpečně proměnil - 1:1. Domácí se odhodlali k velkému náporu a chtěli strhnout vítězství na svou stranu, bohužel Kišš po samostaném průniku nastřelil pouze tyč a Hezoučký, který těsně před koncem zápasu zakončoval na malém vápně, netrefil branku. Dívčice se tak s Mokrým rozešli smírně 1:1. Domácí hráči po zápase cítili, že mohli v zápase urvat více, než jen bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Utkání jsme chtěli vyhrát, bohužel jsme nedali vyložené šance a to nás stálo tři body. Myslím si, že jsme v zápase byli lepší týmem. Na domácím hřišti prostě musíme vyhrávat, jinak se nepohneme tabulkou vzhůru."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Můžeme být rádi za bod. Dívčice měly lepší pohyb, přesnost a víc šancí, ktére hojně zahazovaly. Škoda jen, že jejich vyrovnání přišlo z hodně sporné penalty."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: BROM Josef - VOVES Pavel (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.