Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji týmů ze spodku tabulky, slavily první výhru domácí Koloděje


0

V zápase týmů ze spodku tabulky, přivítaly Koloděje na svém hřišti Chrášťany. Domácí měli na svém kontě jeden bod a minulé kolo schytali deset branek na hřišti v Mokrém. Hosté na tom byli ještě hůře, prozatím nezískali v soutěži ani bod a oproti minulé sezoně zůstávají hodně za očekáváním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nepřinesl

Derby v Koldějích začalo oboustranným oťukáváním. Hrál se vyrovnaný zápas a čekalo se, kdo udělá první chybu. Přítomní diváci se dočkali gólu, už po třech minutách. Dlouhý aut jemně prodloužil Kubíček, až do sítě a domácí se radovali. Jenomže právě té drobné teče si nevšiml hlavní rozhodčí a branku neuznal. Domácí měli o pár minut později k reparátu, když chybu stopera vystihl domácí Švehla a postupoval sám na brankáře Michalce. Své sólo, ale trestuhodně zahodil. Na druhé straně odpověděli hosté povedenou střelou z hranice vápna a brankáře Dvořáka zachránila tyč. Do šaten se tak šlo za bez brankového stavu. 

Výhru domácích režíroval třígólový Kubíček

Do druhé poločasu vstoupili lépe domácí hráči. Ve 49. minutě vyskočil na dlouhý centr Kubíček a přesným zakončením hlavou poslal domácí do vedení – 1:0. Míč se pak pochyboval častěji ve vzduchu než na zemi a tak si další gól museli diváci počkat do 75. minuty. Do sprintu se pustil ve svých padesáti letech Martin Adámek, kromě jisker a prachu od kopaček, které svým sprintem málem utavil, doběhl míč a přesným centrem našel Kubíčka, který se ani tentokrát nemýlil – 2:0.

 

Chrášťany se snažily se zápasem něco udělat, ale podruhé jejich gólovou radost zastavila tyč. O chvilku později chyboval Polida a Drozd šel sám na brankáře Dvořáka, ten ovšem přečetl jeho úmysl o lob a míč skryl ve svých rukavicích. Hattrick mohl zkompletovat domácí Kubíček, který zachytil na polovině špatný odkop Michalce, ale pohotovým zakončením z poloviny hřiště, jen těsně minul odkrytou branku hostí. Nicméně pět minut před koncem se domácí forvard dočkal třetího zářezu, když zakončil rychlý protiútok domácích. Čestného úspěchu se nakonec dočkali i hosté. V poslední minutě se krásně na zadní tyč trefil hostující Vomáčka a stanovil končený stav zápasu na 3:1. V souboji týmů, které v soutěži ještě nevyhráli, tak slavili první tři body domácí Koloděje.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Václav Polida (hráč): "Hrál se vyrovnaný zápas. Šance se střídaly na obou stranách, ale góly začaly padat až ve druhém poločase. Střelecky zářil Honza Kubíček, který se postaral o všechny naše branky. Dvakrát nás zachránila v zápase tyč a nakonec jsme inkasovali, až v poslední minutě. Vítěznou radost a zisk tří bodů, nám to však nezkazilo."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Zápas jsme si prohráli sami. Velké derby přineslo neurovnaný fotbal, plný nepřesnosti a osobních soubojů. Byli jsme lepší, ale co je to platné, nedali jsme velké šance, trefovali jsme tyčky, břevna, nebo vedle. Domácí nás vyškolili z produktivity, stačilo jim nakopávat dlouhé balóny a Kubíček tři okénka v naší obraně využil ke třem gólům. Naše branka v poslední minutě už jen korigovala výsledek."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - K. Kohout [-] , A. Šejba [-] , A. Baťha [-] - V. Polida ml. [-] , M. Adámek [-] , J. Deák [-] , R. Brázda [-] , J. Deák [-] - J. Kubíček [-] , F. Švehla [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , P. Koňařík [-] - P. Suchan [-] , J. Vomáčka [-] , P. Příhoda [-] , M. Boháč [-] - R. Drozd [-] , P. Svatoš [-] - J. Kremsa [-]

ŽK: 3. J. Kubíček , 65. M. Adámek - 22. R. Drozd , 40. P. Kremsa .
Hráči zápasu: V. Polida ml. , J. Kubíček - P. Příhoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - POLIDA Václav (N), BAHLEDA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.