0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lokomotivy si jasně poradila s domácím Lipím


Branky


20. R. Fošum , 45. J. Zýka , 51. M. Janda , 85. P. Liška (p.) , 88. P. Bobek
0

Nic lehkého nečekalo hráče Lipí v 5. kole III. třídy skupiny A. Soupeřem byl tým Loko CB B, který zatím ztratil jen za remízu s Borkem a v zápase byl favoritem. Domácí ovšem chtěli odměnit diváky bodovým ziskem, když doma v předchozím zápase nestačili na Dívčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva měla více ze hry a do poločasu se prosadila dvakrát

Poprvé se Lokotka prosadila ve 20. minutě, kdy střelu jednoho z hostujících hráčů ještě dokázal Macháček zlikvidovat, ale na dorážku Roberta Fošuma už byl krátký - 0:1.

 

Po vstřelené brance tlak hostí ještě vzrostl a na naši branku se valil útok za útokem. Přesto mohlo být paradoxně vyrovnáno, kdy v první větší a zároveň poslední šanci Lipí v utkání pomohla Křiváčkovi tyčka po střele Petra Kaše.

 

Nepsané pravidlo nedáš - dostaneš, se potvrdilo vzápětí, kdy v posledních vteřinách úvodního dějství mířil po rohovém kopu přesně zcela osamocený hostující kapitán Jonáš Zýka - 0:2.

Druhá půle pokračovalo v režii hostí

Po přestávce pokračoval naprosto stejný obrázek. Hosté dominovali a navrch přidali další tři branky. Nejprve v 51. Minutě přišel centr ze strany, hostující Vaněček sklepl míč pro nováčka v týmu Loko CB Marka Jandu a ten si připsal premiérovou trefu, která bude ještě řádně ohodnocena pokladníkem - 0:3.

 

Domácí po této brance rezignovali a hosté mohli přidat další branky. Zbývající dvě trefy si ovšem schovali do poslední pětiminutovky. V 85. minutě fauloval Růžička ve velkém čtverci Vaněčka a pískala se penalta. K té se postavil Pavel Liška a přesto, že si Macháček na jeho pokus sáhl, dopravil se štěstím balón do sítě počtvrté - 0:4. Tečku za utkáním udělal za další tři minuty Petr Bobek, jenž tváří v tvář proti Macháčkovi nezaváhal - 0:5.

 

Lokomotiva si tak připsala do tabulky další tři body, naopak domácí Lipí vyšlo i ve druhém zápase na domácím hřišti bodově naprázdno.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Ani na druhý pokus se nepodařilo Lipíčku zvítězit před vlastními fanoušky. Tentokrát k nám přijela záloha Lokotky, která ještě vloni nastupovala v Okresním přeboru. A rozdíl mezi oběma celky byl znát. Hosté potvrdili, že patří mezi největší aspiranty na vítězství v soutěži a naprosto zaslouženě si z Lipí štádium odváží tři body.Lipíčko se po většinu utkání pouze bránilo útokům hostujících hráčů a příliš příležitostí ke skórování si vytvořit nedokázalo, naopak prohra mohla být ještě vyšší nebýt tradičně výborně chytajícího Macháčka a v některých případech také laxnosti hostujících střelců."
"V zápase jsme byli dá se říct po celý zápas lepším týmem. Prokázalo se to i na skóre, ačkoli další řadu šancí jsme nevyužili. Trošku jsme vypadli z role po vedoucí brance, kdy jsme na deset minut přizpůsobili hře domácích. Třetí gól ve druhém poločase, pak odpor domácích definitivně zlomil a my si odvezli zasloužené tři body."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , J. Daňhelka [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , P. Jiran [-] , P. Liška [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-] , Z. Gregor [-] , J. Vaněček [-] , L. Nebor [-] , R. Fošum [-]

ŽK: 26. J. Růžička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - FOJTÍK Radim (N), SAHAN Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.