Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavie doma rozstřílela Kratonohy.


0

Jedenáct míčů musel ze své svatyně lovit brankář Kratonoh. Hráči Slavie si hodně zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ještě docela běžný zápas.

Domácí sice od začátku byli výrazně lepším týmem. Hosté se ale občas dostávali také do hry a tak se zdálo, že se odehraje běžný zápas. Branky dokázali vstřelit ale jen domácí. V prvním poločase to byli tři. Bohužel pro Kratonohy se jim ve 28. minutě zranil hráč, kterého ani nemohli nahradit, protože na zápas dojeli pouze v jedenácti lidech.

Byla jen otázka, na jakém čísle se skóre zápasu zastaví.

V druhém poločase už šlo jen o to, kolik to bude. Oslabeným hostům postupně docházeli síly a občas to vypadalo, že úplně rezignovali. Domácí ji sázeli jeden gól za druhým a to ještě několik šancí spálili. Nakonec se skóre zastavilo na číslovce 11. Zápas tedy skončil 11:0.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] - V. Šimůnek [-] (60. T. Erber [-] ) , R. Čejchan [-] , J. Mukařovský [-] , D. Šauer [-] - O. Filipi [-] , J. Homolka [-] , P. Kašpar [-] , T. Kašpar [-] (46. V. Schejbal [-] ) - O. Doležal [-] , D. Mitana [-]

FK Kratonohy B
T. Holoubek [-] - R. Novák [-] , K. Jakubec [-] , M. Kotek [-] , M. Pozler [-] - M. Šikl [-] , T. Veverka [-] , M. Dvořák [-] , M. Šiška [-] - F. Koníček [-] , A. Březina [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.