Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré nadělilo hostům z Koloděj DESET branek!


Branky


7. P. Dvořák , 15. P. Houska , 20. J. Hrabánek , 38. D. Hrádek , 61. P. Houska , 65. D. Hrádek , 69. R. Beneda , 86. D. Hrádek (p.) , 88. P. Houska , 90. P. Houska - 77. T. Minsk
0

Po týdnu volna přivítali hráči Mokrého na domácím hřišti soupeře z Koloděj. Domácí dokázali první dvě utkání nové sezony vyhrát a zatím naplňují roli jednoho z favoritů na postup. Povedený vstup do sezony chtěli potvrdit i v domácím zápase proti Kolodějím. Ty zatím získali v soutěži jediný bod, ale za to překvapivý, když odvezli bod ze hřiště Úsilného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky domácích, určili jakým směrem se bude zápas ubírat

Domácí hráče čekala premiéra na domácím stadionu a na konci zápasu, si mohli říct, že si nemohli vybrat lepší zápas. Ale nepředbíhejme. Mokré vstoupilo do zápasu aktivně a už po sedmi minutách hry šlo do vedení po trefě Dvořáka – 1:0. Koloděje si s domácími nevěděli příliš rady a po čtvrt hodince hry prohráli o dvě branky, když se prosadil Houska.

 

Povedený vstup domácích završil ve 20. minutě třetí trefou Hrabánek a hosté rezignovali. Naštěstí pro ně přišel do konce prvního poločasu, už jen jeden gólový zápis do kolonky domácích branek, když se prosadil i druhý obávaný střelec domácích Hrádek. Poločas 4:0 tak naznačoval, že druhá půle bude spíše formalitou.

Morké zastavilo svůj gólostroj na DESETI brankách

Prvních patnáct minut druhého dějství nenasvědčovalo tomu, že by měla přijít nějaká gólová lavina. Jenomže po hodině hry se pomalu začali rozvzpomínat domácí forvardi HouskaHrádkem, na své gólové manévry z Boršova a každý přidal po jedné brance. K nim se v 69. minutě přidal Radek Beneda a na světelné tabuli rázem svítilo skóre 7:0 pro Mokré.

 

Snížení Koloděj na 7:1 z kopačky Minksa se zdálo být konečnou kosmetickou úpravou, jenomže hosty nabudila vstřelená branka natolik, že otevřeli obranu pro domácí výletníku Housku s Hrádkem a ty za podpory Dvořáka, toho řádně využili. Nejprve dokončil v 86. minutě hattrick Hrádek proměněným pokutovým kopem a zvýšil na 8:1. Za dvě minuty jej dorovnal Houska, který o další dvě minutky později přidal i svou čtvrtou branku v zápase a zakulatil konečný výsledek zápasu na 10:1.

 

Oba domácí útočníci, tak vyrovnali své čtrnáct dní staré řádění na hřišti Boršova, kde rovněž excelovali sedmi brankami.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas se nám vydařil. Trio Hrádek, Dvořák, Houska fungovalo naprosto skvěle a bylo téměř k nezastavení. Od začátku zápasu se nám dařilo hrát naší hru a od první minuty jsme Koloděje přehrávali. Za stavu 3:0 již Koloděje působily odevzdaným dojmem. Snaha Kolodějí o malé korigovaní skóre, nakonec vedlo k otevření obrany a my jsme náskok stále navyšovali."




Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] , V. Klement [-] , M. Tyl [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - A. Šejba [-] , R. Brázda [-] , K. Kohout [-] , J. Deák [-] - A. Baťha [-] , T. Minsk [-] , L. Polida [-] , J. Kubíček [-] - J. Čecháček [-] , J. Suchan [-]

ŽK: 51. J. Hrabánek - 40. L. Polida , 43. R. Brázda , 80. A. Baťha .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: STACH Josef - MATĚJKA Zdeněk (N), VLK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.