2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chlumce v Lovčici tříbodová.


Branky


11. M. Kafka , 88. M. Chára - 32. D. Hubený , 35. J. Synek , 54. R. Šusta
0

Chlumec si odváží z Lovčice těsné vítězství. Opevňuje si tak druhá pozici v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu pro Lovčice.

Lovčice vstoupily do zápasu lépe. Od začátku zápasu se jim dařilo v podstatě na co sáhli a postupně výkon gradoval. Odměnou jim za to byla úvodní branka. Poté byly Lovčice nadále o chlup lepším celkem. Soupeř ale zvládal zkušeně trestat jejich chyby v obraně. Nejprve se stav utkání srovnal. O tři minuty později už šli do vedení hosté z Chlumce. Domácí po dvou chybách, za které byli potrestání, vypadli z koncentrace a dovolili soupeři dostat se do hry. Proto se závěr poločasu odehrával po většinu času v režiji hostů.

Druhý poločas už ovládli hosté.

Od druhé půle už byla hra v podstatě pod taktovkou hostů. Ti svým nasazením a kombinačí hrou dělali domácím velké problémy. Domácí se do šancí dostávali jen sporadicky a když už se do nějaké slibné dostali, trestuhodně ji zahodili. Trest přišel v 54. minutě, když šli hosté do dvoubrankového vedení. A už to vypadalo, že si zápas pohlídají. Domácím se ale v závěru podařilo na soupeře lehce přitlačit a vstřelili alespoň gól, který upravil skóre zápasu na 2:3.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
J. Appl [-] - M. Janouch [-] , T. Louda [-] (46. T. Kolařík [-] ) , J. Sobota [-] , M. Žižka [-] (46. P. Drozen [-] ) - V. Tůma [-] , P. Pařízek [-] , L. Hladík [-] (70. M. Hála [-] ) , M. Chára [-] - M. Škop [-] , M. Kafka [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - M. Drahorád [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , T. Steklý [-] - D. Hubený [-] (46. D. Šafránek [-] ) , J. Myška [-] , K. Staněk [-] , V. Branský [-] - R. Šusta [-] (55. T. Ovesný [-] ) , J. Synek [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.