Lokomotiva splnila na úvod sezony roli favorita


Branky


28. R. Fošum , 65. Š. Sahan , 71. J. Hruška - 11. R. Drozd
0

Po sestupu z Okresního přeboru čekal hráče Loko ČB B, úvodní zápas ve III. třídě proti týmu Chrášťan. Domácí hráči by chtěli hrát v soutěži co nejvýše a pokusit se vráti do Okresu co nejdříve. Na úvod je ovšem čekal nevyzpytatelný soupeř z Chrášťan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany zaskočily v úvodu domácí obranu.

Domácí Lokomotiva chtěla zahájit sezonu vítězně a nepřipouštěla si ztrátu bodů před vlastními fanoušky. Jenomže v hlavách hráčů zřejmě uvízla myšlenka, že se soupeř z Chrášťan porazí sám a ten jim po jedenácti minutách hry jasnou odpověď. Po dlouhém nákopu se nedohodli domácí stopeři, toho využil Drozd, který následně udělal kličku brankaři a poslal hosty do vedení - 0:1. Vstřelená brank zřejmě otevřela hráčům Lokomotivy oči a od patnácté minuty začali přebírat iniciativu zápasu. Horší už to bylo v zakončení, kde domácí hráči spálili co se dalo. Zasloužené vyrovnání, ale nakonec přišlo po necelé půl hodině hry, kdy z přímého kopu vyrovnal Fošum přesnou střelou ke vzdálenější tyči - 1:1. Domácí Fošum pak měl na kopačce příležitost strhnout vedení na stranu Lokomotivy, ale neproměnil pokutový kop. Hráči trenéra Zajíčka se nadále tlačili do útoku, ale to vybízelo k brejkovým situacím na druhé straně hřiště, kde dvakrát musel zasahovat brankář Kříváček. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Lokomotiva ve druhé půli dovedla zápas k vítězné tečce

Domácí hráči chtěli ve druhém poločase navázat na konec toho prvního a vykročit vstříc třem bodům. Vedoucí branky se Lokomotiva dočkala po hodině hry. Na pravé straně se dostal k míči Štěpán Sahan, v zakončení se neunáhlil a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení - 2:1. O dalších pět minut už to bylo o dvě branky. Po rohovém kopu neodvrátil míč jeden z hostujících hráčů a domácí Hruška poslal míč o tyč do branky - 3:1. Třetí branka srazila hosty do kolen a domácí si pak závěr zápasu pohlídali. První podzimní zápas tak na Lokomotivě dopadl podle plánu za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (trenér): "Nastoupili jsme do nové soutěže poněkud vlažně. Zřejmě jsme si mysleli, že to půjde samo, ale soupeř nás v úvodu vyvedl z omylu, když šel do vedení. Poté jsme se dostali do zápasu, dokázali vyrovnat a poté zahodit několik gólových příležitostí. Mezi nimi i pokutový kop. Do druhé půle jsme pak nastoupili s tím, že chceme zápas dovézt do vítězného konce a to se nám povedlo. V rozmezí pěti minut jsme vstřelili dvě branky a uklidnili se. Zápas se pak více méně dohrával."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "V prvním zápase nové sezóny jsme na body nedosáhli. Sice jsme získali rychle vedení, když R.Drozd proměnil únik po výborném pasu od Koňaříka, ale jinak byli domácí přesnější a důraznější a jen díky vlastní nemohoucnosti a výborným zákrokům brankáře Lhotky ( ten chytil dokonce Fošumovi penaltu ! ) dali za první poločas jen jeden gól. My jsme se snažili překonat domácí obranu zejména dlouhými míči na rychlého Drozda, ten to měl ovšem mezi přesilou obránců těžké. Zpočátku druhé půle jsme se osmělili k několika zajímavým výpadům, nic jsme z toho ale nevytěžili. Dále byl zápas protkán spoustou někdy až zbytečně tvrdých soubojů. Domácí nakonec dvěma góly zaslouženou výhru uhráli."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - R. Kadlec [-] , Z. Marek [-] , J. Hruška [-] , O. Plíhal [-] , R. Fošum [-] , P. Liška [-] , J. Zýka [-] , Š. Sahan [-] , Š. Malák [-] , J. Bobek [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - - D. Čižikov [-] , P. Suchan [-] , J. Šmidmajer [-] , J. Kremsa [-] , P. Koňařík [-] , J. Vomáčka [-] , P. Příhoda [-] , V. Mach [-] , P. Matějka [-] , P. Svatoš [-]

ŽK: 38. P. Liška , 51. Š. Malák , 81. P. Křiváček - 73. P. Svatoš , 76. R. Drozd , 81. M. Drozd , 90. J. Šmidmajer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KOLLER Roman (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.