Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 14:30

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováčkovi z Boršova se nepodařilo na domácí půdě zvítězit, byť k tomu svým výkonem měli velmi blízko


Branky


0

Nováček soutěže z Boršova, hostil na svém hřišti hráče Pištína. Domácí rozhodně nechtějí být v soutěži po postupu ze IV. třídy jen do počtu a na skvěle připraveném pažitu chtěli zabrat za tři body. Soupeř z Pištína však měl na své lavičce nového lodivoda Jaroslava Huleho, které své svěřence připravil velmi dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl víteze

V pohledném utkání, které bylo hráno v pěkném tempu se nepodařilo domácímu nováčkovi odstartovat vítězně. Hlavní příčinou toho byl bojovný a obětavý výkon hostujícího Prakticu a po pravdě řečeno přeci jen jeho větší štěstí v koncovce.

 

Po poklidném počátku a hře především ve středu hřiště zahřmělo v 18. minutě, kdy při jednom z dlouhých pasů hostů brankář domácích Machata ve snaze míč před dobíhajícím Václavem Vávrou odkopnout ho nešťastně nastřelil tak, že míč skončil v brance - 0:1. Ve 25. minutě střílel hostující Koňarik, pěknou střelou domácího golmana nepřekvapil, stejně tak ve 27. minutě, kdy po chybě obránce Soukupa při rozehrávce, hostující Kučera minul branku. Domácí hráči zvýšili aktivitu a posledních patnáct minut prvního dějství, měli více ze hry. Ve 31. minutě naopak zahrozili domácí, kdy Matoušek po pěkné akci z levé strany našel Švejdu, ale jeho hlavička minula hostující branku. Ve 42. minutě to už bylo pro domácí veselejší, když po pěkném rohu Friedla nejdříve Švejda trefil hlavou levou tyč Žákovi branky a z odraženého míče se bombou za příspění pravé tyče, trefil Anderle - 1:1. Byl to asi nejhezčí gól utkání. Do kabin šli tak oba týmy za nerozhodného stavu.

Druhý poločas rozhodl hostující Kučera

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním zápas strhnout na svoji stranu, ale nepodařilo se jim převzít taktovku hry a to patrně rozhodlo. Hosté hrozili ze strany Vávrou, ale jeho centry neusměrnil mezi tři tyče nejprve Kozák a o chvilku později, slabě zakončoval Kučera. V 52. minutě po rohu domácích vrátil Matoušek pěkně míč do vápna, ale nikdo nebyl schopen míč dopravit do sítě hostů. V 54. minutě Fesslovu pěknou střelu brankář hostí kryl a snaha domácích o vedení vyvrcholila obrovskou šancí Macíka, který po pěkné přihrávce Matouška nedokázal v pozici, kdy šel sám na brankáře, šanci proměnit. V 58. minutě se již agilní kapitán hostů Lukáš Koňarik prosadil, kdy střelou z hranice šestnáctky se trefil přesně k pravé tyči - 1:2. V 62. minutě domácí kanonýr Pokorný nepřekvapil pěknou dělovkou z trestného kopu hostujícího Žáka, ale v 62. minutě trestný kop stejného hráče již našel Andrleho, který s dopomocí hostujícího obránce srovnal skóre na 2:2. Oba týmy se tlačily do útoku a nikdo se nechtěl spokojit pouze s bodem. V 65. minutě v asi největší šanci utkání přestřelil hostující Hradecký branku z několika kroků vysoko nad. V 69. minutě zůstali pěkné šance domácích Andrleho a Ovčáčka po ostřelování branky hostí také nevyužity. Rozhodnutí přišlo v 76. minutě, kdy hostující Martin Kučera vsítil, s dopomocí domácí teče, střelou z vápna k pravé tyči vítězný gól - 2:3. V závěru utkání se domácí snažili vyrovnat, ale rychle jim ubývali síly, protože kvůli zranění museli odstoupit hned tři hráči. Naopak v 81. minutě mohli inkasovat, ale hostující Kučera hlavou netrefil branku. V 85. minutě neuspěl ani v poslední šanci domácí Pokorný, když mu nesedlo zakončení hlavou a míč směřoval mimo hostující branku. Ze zisků tří bodů se tak radovali hráči Pištína.

 

zdroj: Mir. Lysina, Václav Vávra



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér): "Moc jsme chtěli v úvodním kole vyšší soutěže zvítězit. Bohužel to nevyšlo. Myslím, že rozhodla větší fyzická kondice soupeře. Moji svěřenci se snažili a děkuji jim za bojovnost a snahu, ale tentokrát to nestačilo. Budeme muset ještě více potrénovat. Blahopřeji soupeři a hlavně kamarádovi trenérovi Jardovi Hulemu. Snad Vám to na jaře oplatíme?"

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Chtěli jsme z Boršova odvést alespoň bod a podařilo se odvést všechny tři. Hrál se spíše vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro nás. Domácí hráli docela důrazně a nepouštěli nás moc do nějaké kombinace. Z našeho týmu bych chtěl pochválit hlavně Marhouna, který na pravé straně obrany odehrál vynikajicí zápas a neprohrál snad jediný souboj o míč."



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , Z. Švejda [-] , R. Šafařík [-] - D. Friedl [-] , L. Fessl [-] , V. Anderle [-] , J. Macík [-] - R. Kofroň [-] - J. Ovčáček [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - J. Marhoun [-] , M. Trávníček [-] - O. Hradecký [-] , F. Petráš [-] , K. Kozák [-] , L. Koňarík [-] , M. Kučera [-] - E. Kubeša [-] , M. Koklar [-] , V. Vávra [-]

ŽK: 54. P. Křemen , 67. L. Fessl - 60. L. Koňarík , 83. M. Kučera .
Hráči zápasu: J. Marhoun , M. Kučera .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: STACH Josef - KOREJČÍK Václav (N), VRBA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.