Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí vstoupilo do sezony vítězstvím na hřišti v Kolodějích


Branky


0

V 1. kole hostily na domácím hřišti Koleděje, mužstvo Lipí. Domácí hráče čekal těžký protivník, ale na domácím hřišti dokázal v minulosti, potrápit i větší favority. Lipí chtělo zapomenout na nepovedené jaro a odstartovat sezonu podobně, jako před rokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství vítěze nemělo

Na úvod sezóny cestovalo Lipí na hřiště Kolodějí, kam přivezlo pouze dvanáctku hráčů. Úvod utkání patřil hostujícímu celku. Častěji drželi míč na svých kopačkách a dokázali se dostat do několika dobrých střeleckých pozic. Poprvé se skóre měnilo ve 20. minutě, když Roman Lávička nevypustil zdánlivě ztracený balón, přetlačil domácího obránce a následně z ostrého úhlu propálil Dvořáka - 0:1. Vedení vydrželo Lipí pouze sedm minut. Přímý kop Polidy z poloviny hřiště vrátil před branku Kubíček a Martin Adámek z blízka bez větších problémů prostřelil Macháčka - 1:1. Inkasovaná branka rozhodila hostující hráče z Lipí, kteří si do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky nedokázali prakticky pořádně přihrát, natož vytvořit nějakou brankovou příležitost. S brankovými šancemi na tom byli podobně i domácí hráči, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Lipí rozhodlo o své výhře třemi přesnými zásahy

Po změně stran to byla ze strany hostí jiná káva. Lipí zlepšilo kombinaci a domácí hráče přehrávali. Svou převahu vyjádřili gólově, už po sedmi minutách hry. V 52. minutě prodloužil dlouhý aut Lávička patičkou na Petra Kaše a ten měl na zadní tyči lehkou práci - 1:2. Definitivní rozhodnutí přinesla 79. minuta. Miroslav Zvánovec uplatnil svůj důraz a odražený balón poslal zpoza vápna nekompromisně do branky - 1:3. V samotném závěru přidalo Lipíč ještě jednu branku. Kruťko přistrčil hlavou v pokutovém území na Petra Kaše a ten dělovkou pod horní tyč nedal Dvořákovi šanci - 1:4. Vstup do soutěže se tak povedl hráčům Lipí na výbornou a ze hřišti v Kolodějích si odvezli všechny body.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Úvodní utkání vyšlo fotbalistům Lipíčka nad očekávání dobře. Na hřiště Kolodějí jsme cestovali pouze s dvanáctkou hráčů, přesto se nám podařilo poměrně jednoznačně zvítězit. Do vedení nás poslal Roman Lávička, ale ještě do půle domácí po standardní situaci vyrovnali. Ve druhé půli nám vrátil vedení Petr Kaše a za dalších 27 minut uplatnil svůj důraz Miroslav Zvánovec. V samotném závěru přidal druhou branku Petr Kaše, jenž definitivně stvrdil naše vítěztví."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - V. Polida ml. [-] , A. Šejba [-] , K. Kohout [-] , J. Deák [-] - J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] , L. Polida [-] , L. Hartman [-] - F. Švehla [-] , M. Adámek [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Bourek [-] , M. Zvánovec [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 65. L. Kruťko .
Hráči zápasu: R. Lávička , P. Kaše .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PILEČEK Josef - POLIDA Václav (N), DAŇHELKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.