Koloděje vybojovaly na hřišti Žabovřesek cenný bod


Branky


5. T. Hála - 70. J. Čecháček (p.)
0

Poslední zápas na domácím hřišti v roce 2016 sehráli hráči Žabovřesek. Jejich soupeřem byl tým Koloděj, který na venkovním hřišti bodoval naposledy začátkem srpna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím, ale prosadit se dokázal pouze Tomáš Hála

Po týdnu volna se představili opět před vlastními diváky hráči Žabovřesek. V podzimní derniéře přivítali mužstvo Koloděj, se kterým končili doma i loňský ročník a po porážce 1:2, jim měli co vracet. Podle toho vypadal i vstup do zápasu. Domácí hráči začali aktivně a jejich snaha přinesla ovoce, už po pěti minutách hry. Do vedení poslal Žaby jejich nejstarší hráč Tomáš Hála, když mu branku připravil jeho synovec Jan Hála – 1:0. Domácím první branka pomohla a dál se tlačili před branku brankáře Švehly. Jenomže v zakončení se jim nedařilo, buď jejich šance zmařil Švehla, nebo na brankové čáře zaskočil stoper Polida. Do kabin šli tak Žabovřesky jen s jednobrankovým náskokem.

Hosté byli aktivnější a nakonec si odvezli bod

Těžko říct, co se dělo o poločase, ale hosté byli zřejmě politi živou vodou a na hřišti byli daleko aktivnější, než v prvním poločase. Z toho rezultovalo i více práce pro domácího brankáře Horského. V 70. minutě fauloval v domácí šestnáctce Tomáš Hála hostujícího Adámka a následoval pokutový kop. K němu se postavil Čecháček a se štěstím procedil míč pod padajícím Horským – 1:1. Zbytek zápasu se dohrával mezi vápny a skóre tak zůstalo až do závěrečného hvizdu rozhodčího Pilečka, neměnné.  Koloděje si tak připsaly teprve druhý bod na venkovním hřišti a přezimují s 8 body na 9. místě. Žabovřesky nasbíraly dvakrát tolik bodů co hosté a po podzimní části, jim patří 4. místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (hráč): "Poslední zápas podzimu který jsme hráli doma proti Kolodějím jsme chtěli vyhrát aby jsme měli do jara co nejlepší pozici. Bohužel nám to nevyšlo moc nás to mrzí, ale nejsme žádná kapela, abychom pořád vyhrávali."

SK Koloděje nad Lužnicí
Jaroslav Čecháček (hráč): "První poločas ovládli domácí, když jim pomohla brzká branka. Naštěstí nás podržel brankář Švehla a dobře zahrál i Polida na stoperu. Druhý poločas se naše hra zlepšila. Začali jsem více kombinovat a hrát domácím do těla. To občas vyústilo v nečekaný hvizd rozhodčího. Nakonec jsme vyrovnali z pokutového kopu. Zbytek zápasu byl vyrovnaný, bez větších šancí."



Počet diváků: 54. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠTANDA Rudolf (N), URBAN Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.