2:1
(1:0)
90. J. Kunc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice na úvod udolala béčko Olympie, Kuncův pozdní gól jí radost nezkazil


Branky


0

Domácí se mohli spolehnout na výkon brankáře Josefíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kořínek zakončil přesně

Domácí měli k dispozici jen dvanáct lidí do pole, do druhého poločasu už zbylo jen jedenáct statečných. Stropnice přes zimu nepřivedla žádné posily, naopak odešel zkušený Jindra. Prvních pět minut ale byli Stropničtí aktivnější, pak se hosté teprve dostali k vápnu. Ve 13. min. hosté hlavou odvraceli nebezečí, ale míč zamířil do protipohybu gólmana Valtra, otřel se o tyč a byl z toho roh. Pár minut na to měl Holej k dispozici standardku z půlky, dva hlavičkáři nedosáhli a tak gólman celkem v poklidu míč sebral.

 

Týnští se mohli spolehnout na Housku, který předváděl povedený výkon a po půlhodině hry pálil nad. Z protiútoku udeřilo. Kořínek se na vápně natlačil před obránce a nepustil ho před sebe, šel sám a z úhlu propálil Valtra - 1:0. Chvíli poté Valíček centroval, na zadní tyči měl Kořínnek dost místa i času, ale hlava mířil pouze nad. Vzápětí se Houska zbavil Svitáka, dostal se do vápna, kde byl v podstatě sám, ale celkem razantní střela šla vedle tyče. Olympie ve 37. minutě odvrátila standardku Holého a šli do brejku 2 na 1, přihrávku po zemi před bránu pokryl Josefík. Ten měl následně i trochu štěstí po závaru po rohu. Domácí brankář se předvedl ve 42. minutě, Lukeš vystřelil z dobrých 22 metrů, sice doprostřed, ale protáh brankáře, který vytěsnil míč an roh. Před půli poslali hosté hezký centr do vápna na zadní tyč, Houska zpracoval, píchnul si a na úrovni penalty vystřelil, ale vyběhnutý Josefík se znovu zaskvěl.

 

Haňur rozhodl svým důrazem

V 56. minutě se Kořínek hezky vymotal ve vápně a posunul balon na Nistora, ten ale vytáhl jen slabou přízemní střelu, gólman v klídku zasáhl. Skákavá střela Valíčka z dálky šla doprostřed. Velká šance hostů přišla v 61. minutě, Švík byl sám na vápně, ale vybíhajícího Josefíka přeloboval i s bránou. Následovala další gólová situace. Bušta v těžké pozici po standardce vrátil před bránu přetažený centr, kde se Haňur nezalekl souboje s gólmanem a hlavou protlačil míč do sítě, 2:0.

 

Hosté se zastřelovali, Kuncův přímák po Valíčkově faulu šel jen doprostřed. Pak se probíjel z úhlu Lukeš, vystřelil, ale z nebezpečného prostoru vykopl balón Bušta. Josefík odolával, Šebesta z dálky mířil opět jen doprostřed a byl z toho roh. Tlak Týna sílil, v 86. minutě přišel centr Šebesty, na zadní tyči hosté ve skluzu zakončili nad břevno. Domácí nakonec inkasovali. V samotném závěru přízemní centr Lukeše poblíž penalty napálil do sítě Kunc, 2:1. Víc už se v utkání nestalo. Na utkání si moc fanoušků cestu nenašlo, příchozí mohli být spokojeni s výhrou, ale s výkonem nezazářil ani jeden z týmů. Oboustranně bylo v zápase hodně nepřesností.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] , M. Sviták [-] , J. Kunágl [-] - R. Tříska [-] , M. Bašta [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , J. Nistor [-] - J. Haňur [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - M. Šebesta [-] , T. Hejpetr [-] , P. Zavadil [-] , J. Kunc [-] - L. Ponec [-] , J. Maruška [-] , T. Houska [-] , J. Vanda [-] - V. Švík [-] , O. Lukeš [-]

ŽK: 51. M. Bašta , 75. R. Valíček - 52. L. Ponec , 63. J. Vanda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - ŠROM Pavel (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.