Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutý výsledek pro béčko Jankova


Branky


0

V souboji rezerv přívítal Jankov/Dubné Dobrou Vodu, která se poúvodních kostrbatých výkonech usadila v popředí tabulky. Domácí hřiště velelo Jankovu bodovat, leč nestalo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté trestali každé zaváhání

Po úvodní půl hodině by se na hosty vsadil asi málo kdo. Jankovští hýřili aktivitou a byli nebezpečnějším týmem. Jenže jejich produktivita byla stejně jako na Srubci žalostná. Václav Maxa a Martin Kudláček byli v dobrých střeleckých pozicích, jenže oba hledali ještě spoluhráč, který tam buď nebyl nebo rozhodně nebyl ve výhodném postavení. Poté Maxa našel na vápně osamoceného Ruta, který jen těsně netrefil Vejsadovu branku. Domácí nejenže neproměnili své šance, ale svými hrubými chybami v rozmezí třinácti minut nabídli vedení hostům. Ti chyby v rozehrávce chladnokrevně trestali ve stylu Manchesteru City a jeho první branky v úterním utkání Ligy mistrů. Obě hezké kombinace zakončil Marek přesně – 0:2. A když ještě špatně vyhodil míč Pavlík na Ruta, hosté se zásluhou Valenty dostali do tříbrankového vedení. Útěchou pro Jankov/Dubné byla střela z přímého volného kopu v podání Kudláčka, která mířila nekompromisně pod břevno – 1:3. 

Domácí se snažili, ale v koncovce selhali

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Domácí byli aktivnějším týmem a vytvářeli si i šance. Jenže Kudláček ani Jirkovský neproměnili. Pomyslnou třešničkou na dortu byl samostatný únik Jirkovského, který si těsně před brankářem ukopl míč. Ačkoliv Dobrá Voda byla na půlce soupeře pouze sporadicky, v závěru utkání se ještě dvakrát prosadila do otevřené obrany. Nejprve Kratochvíl a potom i s přispěním Bohdala Zayml – 1:5. V dnešním utkání se více než kdy jindy potvrdilo známé pravidlo, že fotbal se hraje na góly, nikoliv na šance nebo předvedenou hru. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Na šance jsme sice neprohráli, ale bohužel selháváme zakončení a na gól se hrozně nadřeme. Směrem dopředu se trápíme celý podzim a vzadu to celkem držíme, nicméně dnes jsme propadli i vzadu a soupeř každou naši chybu nemilosrdně potrestal.




Sestavy


SK Jankov B
D. Pavlík [-] - M. Brabec [-] , F. Černý [-] - D. Rut [-] , T. Bürger [-] , M. Řezníček [-] - V. Maxa [-] , M. Kudláček [-] , J. Tušl [-] - K. Bohdal [-] , M. Cimerhanzl [-]

SK Dobrá Voda B
L. Vejsada [-] - K. Klíma [-] , J. Marek [-] , P. Zayml [-] , T. Valenta [-] , J. Šteyer [-] , M. Mach [-] , D. Šedivý [-] , J. Šedivý [-] , J. Šulista [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 73. J. Šteyer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - PAVLÍK Michal (N), CAHÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.