Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhecovaném zápase slavila H. Stropnice


Branky


0

Jak se v krajinách kolem Horní Stropnice říká, s Borovany šlo o malé derby a zápas ukázal, že to není pro nic za nic. Zápas přinesl branky, šance i různé šarvátky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly stříleli pouze domácí

Borovany přijeli do Horní Stropnice bez brankáře Pečenky nebo poslední zápasy skvěle hrajícího Faktora. Domácí již potřebovali body jako sůl a první poločas tomu šli také naproti. Již v první minutě zkoušel half-volejem pozornost brankáře na vápně Kořínek. Hned z brejku domácím zatrnulo, když Josefík odkopával do Antona. Začátek přinesl více vzrušujících okamžiků před oběma brankami. Z dobré pozice se z voleje netrefil hostující hráč stojící na penaltě. Na druhé straně vyslal do křídla Holej Kořínka. Jehož střelu vytěsnil na rohový kop Janeček. A následně zase Josefík vytáhl nebezpečnou hlavičku na roh. Nakonec se domácí diváci dočkali i branek. Ve 32. minutě vybojoval ztracený míč Kořínek, prošel s ním do pokutového území a přehodil Janečka – 1:0. O minutu později vedli Stropničtí o dvě branky. Kořínek potáhnul míč na střed, posunul do strany na Stanku, jenž přízemní střelou překonal Janečka – 2:0. A minutu před koncem zasadil tvrdý direkt Borovanům ještě Tříska, který se prosadil střelou od tyče ze standardní situace – 3:0.  

Borovanům se vyrovnat již nepodařilo

Borovany ale nehodily flintu do žita a v 53. minutě se dočkali snížení zásluhou Piláta. Ten zakončil samostatný únik dloubákem přes Josefíka – 3:1. A byli to i nadále hosté, kteří se snažili více kombinovat. V 73. minutě se mohla pískat penalt a pro hosty, když Josefík vzal spolu s míčem i nohy útočníka Borovan. Na hřišti potom vzplály emoce a do konce utkání již nevyprchaly. Čím dál častěji byly vidět hloučky dohadujících se hráčů či hostující trenér na hřišti. Pak se zase zlobili domácí, když faulovaný Kořínek byl dle jejich názoru již ve vápně, ale rozhodčí Pileček faul „vytáhl“ za něj. Stoper Langer zlostí kopl míč do přilehlé školky – na děti tak v pondělí čekal nečekaný dáreček. Pileček domácího hráče netrestal. V 81. minutě Borovany snížily na rozdíl jediné branky. Z úhlu se nenápadnou střelou trefil Čermák – 3:2. Do konce utkání pak k vidění jen nešetrný zákrok borovanského Antona – taktéž zůstal nepotrestán.      



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Václav Bušta (hráč H. Stropnice): Celý zápas byli hosté fotbalovější a měli územní převahu. Vypracovali si více šancí. ale hraje se na góly, kterých jsme dali více, takže jsme zaslouženě vyhráli. Poločas byl 3:0 pro nás a vypadalo to, že bychom mohli dohrát v klidu, ale soupeř se nevzdal a pořádně nás ještě pozlobil. Chvílemi se na hřišti také hodně jiskřilo. Se štěstím jsme uhájili tři body, když jsme hráli a bojovali jako tým a to rozhodlo.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] , J. Jindra [-] , J. Kunágl [-] - Z. Staněk [-] , M. Bašta [-] , J. Holej [-] - J. Stanka [-] , T. Kořínek [-] - R. Tříska [-] , J. Haňur [-]

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - P. Langer [-] , R. Malík [-] , A. Fencl [-] , V. Pileček [-] , J. Čermák [-] - A. Pilát [-] , P. Broum [-] , B. Němec [-] - J. Anton [-] - K. Kubíček [-]

ŽK: 32. P. Broum , 73. J. Čermák , 78. A. Fencl .
Hráči zápasu: J. Holej , T. Kořínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠROM Pavel (N), TOMÁŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.