To, co jsme předvedli, je hrozný, nehledal výmluvy hostující Trčka


Branky


20. J. Liška , 30. M. Al-Aita , 36. J. Kunc , 78. J. Vanda (p.) , 84. O. Lukeš - 80. M. Tomka
0

Hrdějovice přijely na utkání přesně v jedenácti lidech a nabuzení domácí, kterým se na jejich "letišti" daří, tak neměli problém připsat si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbranková smršť Olympie

V úvodu již jsou zmíněny patálie Hrdějovic při skládání sestavy. V brance Olympie naopak chyběl Valtr, který si ze svého famózního představení na Dobré Vodě odvezl poraněná třísla. Nahradil jej dorostenec Kubík a předvedl dobrý výkon. Domácí fotbalisté nastoupili na svého soka velmi aktivně a Hrdějovice přehrávali. Obraz dění na hřišti se po celých devadesát minut nezměnil. Motorem hry byl ve středu pole Holinka, velmi dobře fungovali také hráči na krajích - obránci Mach a Lukeš a záložníci Liška a Houska. Poprvé inkasovali hosté ve 20. minutě. Houska poslal balon na Lišku, ten si zhruba 20 metrů od branky připravil střeleckou pozici a s přispěním teče obránce napálil balon do šibenice – 1:0. Ve 30. minutě Holinka přesným pasem z vlastní poloviny hřiště poslal do samostatného úniku Al-Aitu, ten si dobře míč zpracoval a mazácky po zemi zakončil - 2:0. Ve 36. minutě přišly dva povedené loby - Houska dloubáčkem vyšachoval celý střed hry Hrdějovic a kapitán Kunc skákající míč zkušeným lobem poslal přes bezmocného Trčku do branky – 3:0. Hosté byli zralí na ručník. Jejich jedinou šanci měl ex-týnský Milan Tomka, pálil nebezpečně z přímého kopu, Kubík jeho střelu efektně vyrazil.

Hosté dohrávali zápas v deseti

Prvních 25 minut druhého poločasu nepřineslo žádné branky a Hrdějovice tak držely celkem přijatelný výsledek. Jenže v 70. minutě musel odstoupit jeden jejich hráč pro zranění a jelikož neměl kdo jiný zasáhnout do hry, dohrávali hosté o deseti. V 80. minutě David Maruška předložil před prázdnou kasu Niklovi, kterého fauloval vracející se obránce - jasná penalta a Vanda bez problémů nabídnutou šanci využil – 4:0. Čestný úspěch zaznamenal kanonýr Tomka, jenž prokázal svůj střelecký instinkt a přehodil vyběhnuvšího Kubíka – 4:1. Poslední slovo měl ovšem Týn. V 84. minutě Vanda pasem opět středem hřiště vyslal Lukeše, který tvrdou ranou nártem trefil skvostně přesně k tyči – 5:1. Výhra domácí Olympie byla naprosto zasloužená, naopak Hrdějovice mají do příštího kola co zlepšovat.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna n. V. B): Situace v tabulce byla před zápasem taková, že v případě výhry jdeme do první poloviny a v případě prohry jsme na padáka. Naštěstí se nám doma daří, navíc jsem slyšel, jak se hrdějovičtí už před zápasem děsí rozměrů našeho letiště. Hosté přijeli jen v 11 a bylo to znát. Od začátku jsme byli běhavější, fotbalovější, zkrátka jasně lepší a výsledek odpovídá průběhu hry. Doma nám to celkem jde, ale chtělo by to už taky něco přivézt venku, čtyři prohry jsou dost tristní bilance, tak snad se konečně zadaří teď v Borovanech.

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): To,co jsme předvedli, je hrozný. Domácí byli aktivnější lepší ve všem. 4 góly padly jako přes kopírak. A za vše pak mluví to, že jsme opět přijeli v 11lidech na zápas a od 70. minuty jsme hráli pak dokonce o deseti. To je pak těžké.



Počet diváků: 88. Rozhodčí: Brejník Aleš - KLIČKA Martin (N), ČÍŽEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.