2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 13:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov do třetice s nulou v kolonce vstřelených branek


Branky


0

Domácí Čtyři Dvory B nastoupily v domácím utkání s trápícím se Neplachovem se dvěma kluky z A týmu a ve druhém poločase svého soka nakonec udolaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádné branky, minimum šancí

Obě mužstva nastoupila v netradiční čas, hodinu po poledni. Bylo to dáno A týmem Čtyř Dvorů, který od deseti hodin hostil v derby Dobrou Vodu a jelikož uspěl, měl B tým hozenou rukavici. Soupeřem jím byl Neplachov, který se pomalu ale jistě přibližuje posledním místům v tabulce. První poločas byl herně vyrovnaný, ale žádný fotbal pro diváky se nehrál. Šance nebyly taky téměř žádné. U Neplachova stojí za zaznamenání hlavička Petra Švece, která se mezi tři tyče ale nevešla. U domácích také jedna hlavička, když se neprosadil pendl Váňa. Více k prvnímu poločasu netřeba dodávat, spíše to na hřišti vypadalo, jako kdyby si hráči obou mužstev dali obídek místo rozcvičky a na hřišti se spíše hledali.

Žolík Raušer rozhodl



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čt. Dvorů B): V utkání jsme byli velmi produktivní, ze tří šancí jsme dvě dokázali proměnit. Z minima jsme vlastně vytěžili maximum. Oslnivý výkon to dnes od nás nebyl, nicméně s body jsme samozřejmě spokojeni.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): První půli jsme celkem zvládli, a řekl bych, že jsme měli více ze hry. Mohli jsme jít i do vedení. Ve druhé půli jsme zase po našich chybách v rozehrávce nabídli soupeři dvě šance a obě naše chyby byly potrestány gólem. Zápas byl o prvním gólu, a ten jsme po zbytečné chybě inkasovali my. Bohužel nějak nedokážeme věci, které natrénujeme přenést i do zápasu.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - J. Vančura [-] , A. Čepička [-] , V. Vejvar [-] , M. Sedlic [-] , P. Váňa [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , O. Píša [-] , P. Knietel [-] , Z. Svoboda [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , Š. Bečvář [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , J. Švec [-] , D. Valeš [-] , J. Klečka [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 70. L. Zeman - 81. M. Dušák .
Hráči zápasu: P. Knietel .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PILEČEK Josef - BEZPALEC Václav (N), ŠTĚCHA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.